Когато толкова много семейства се борят със сметките, неприличните печалби,

...
Когато толкова много семейства се борят със сметките, неприличните печалби,
Коментари Харесай

„Семействата се борят със сметките – неприличните печалби, реализирани от банките от Голямата четворка, ще останат в дупката“

Когато толкоз доста фамилии се борят със сметките, неприличните облаги, направени от банките от Голямата четворка, ще останат в дупката.

Lloyds, Barclays, HSBC и NatWest завоюваха £44 милиарда между тях предходната година. Никой няма нищо срещу, когато фирмите процъфтяват вследствие на упорита работа и деятелност.

Но тези облаги са реализирани от растящите лихвени проценти, които костват на семействата стотици повече разноски за ипотеки и наеми. Банките също усилиха облагите си, като затвориха стотици клонове, макар че предизвикаха голямо отчаяние на своите лоялни клиенти.

Отново виждаме огромни корпорации да слагат облагите пред хората. Те се грижат повече за крайния резултат, в сравнение с за даването на услуга, която е в интерес на общностите.

Случаят за налог върху бонусите на банкерите в никакъв случай не е бил по-силен. Ако желаеме по-справедливо общество, имаме потребност от по-справедливо систематизиране на благосъстоянието.

Извънредно
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР