Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата държава, и ако

...
Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата държава, и ако
Коментари Харесай

Борисов: Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата държава

Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата страна, и в случай че ги оставим безнаказани, на следващия ден ще посегнат и на различен, а ние желаеме с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи и от прокуратурата да ви създадем оптималния комфорт да си вършите работата, тъй като вие я вършите в интерес на цялото общество, на всеки един човек. Това е декларирал министър председателят Бойко Борисов по време на междуведомствена среща в Министерски съвет, на която е било разисквано посягане против висшия данъчен чиновник Иво Стаменов.
Премиерът показва, че причинителите на действието ще получат заслуженото. "Имаме проект, имаме одобрен от прокурорите проект, имаме насоки, имаме, дето се вика, задоволително, с цел да им го върнем по този начин, както заслужават. И това ще бъде сторено, може да бъдете сигурни, да ходите на работа спокойни ", се чете в стенограмата от срещата, публикувана от пресслужбата на кабинета.

Премиерът изяснява, че е изчакал няколко дни след случая с Иво Стаменов, с цел да е сигурен, че това е "един фактически доста добър чиновник - кардинален и почтен, че няма персонален претекст ".

Борисов благодари на чиновниците от приходната организация за отличната работа през годината, с помощта на която приходите са повече близо с милиард.

Благодарение на вас, тъй като от нас е волята, а от вас е работата, дружно с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи и, несъмнено, с безспорната поддръжка на основния прокурор - най-видимият резултат е повече пари в бюджета, с помощта на който може да се дават и давахме и повече пенсии, нарастване на заплатите и на учители, и на служители на реда и на военни и така нататък, акцентира министър председателят.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР