Когато става въпрос за секса и двата пола, най-разпространеното схващане

...
Когато става въпрос за секса и двата пола, най-разпространеното схващане
Коментари Харесай

Мъжете не винаги искат да правят секс

Когато става въпрос за секса и двата пола, най-разпространеното разбиране е, че мъжете постоянно са подготвени за секс, до момента в който дамите са тези, които най-често си намират оправдания, с цел да не вършат секс. Защо мъжете толкоз мъчно споделят „ не “ на секса?

Понякога мъжете не желаят да вършат секс. Това изказване е по едно и също време коренно, само че и правилно в идентична степен. Натискът върху мъжете във връзка с секса е огромен, поради което представителите на мощния пол имат вяра, че би трябвало да одобряват или преследват всяка полова опция. Невъзможно им е да кажат „ не “, тъй като като че ли ще изгубят част от своята неустрашимост, написа rozali.com.

На доста мъже им е мъчно да откажат секс, както на непрекъснатата си партньорка, по този начин и когато предлагането идва от други дами и към този момент става въпрос за невярност. Когато приказваме за връзките в една връзка, мъжът не желае да отхвърля секс, тъй като се усеща задължен постоянно да откликва на половото предпочитание на своята обичана (появява се боязън от пострадване на възприятията на половинката, терзание за поява на напрежение сред сътрудниците, „ понижаване “ на мъжествеността).
Откъде идва натискът върху мъжете?
Днес в обществото продължава да битува мнението, че мъжете са полови ловци – преследващи и настояващи за секс. На дамите е поверена противоположната роля. Неслучайно към момента се гледа по друг метод на броя на половите сътрудници, когато става въпрос за мъжете и когато приказваме за мъжете. Идеята за „ половост равно на неустрашимост “ към момента е мощно застъпена. Тя се подклажда освен от дамите, само че най-много от самите мъже. Сякаш един мъж не е същински мъж, в случай че признае, че сега просто няма предпочитание за секс.
Каква е истината за мъжете и секса? Понякога мъжете предизвикват секс, даже когато нямат изключително предпочитание за това, както и се съгласяват да вършат секс, въпреки да не са в въодушевление тъкмо в този съответен миг Мъжете постоянно не харесват откритото разбиране, че те постоянно би трябвало да бъдат основателите на половите връзки в една връзка Жените са склонни да възприемат мъжкото „ не “ към секса като подправено Защо мъжете от време на време не желаят да вършат секс?
Има доста аргументи, поради които един мъж може да не желае да прави секс. Високите равнища на стрес, меланхолия и тревога доста понижават половото предпочитание. Самите лекарства, одобрявани поради меланхолия и тревога също понижават мъжкото либидо. Проблеми във връзката и отчаяние от партньорката също могат да са в основата на нежеланието. Понякога пък мъжът просто може да е доста изтощен. Или да желае да догледа филм/мач и така нататък
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР