Когато става въпрос за предсказания и познаване, едва ли има

...
Когато става въпрос за предсказания и познаване, едва ли има
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Левски взима Купата, защитник на ЦСКА ще направи глупава грешка

Когато става въпрос за предсказания и познаване, надали има по-добър вид за мнение от това на Теодора Стефанова. Преди борбата за купата сред ЦСКА и Левски " Тема Спорт " потърси персоналната врачка на Силвио Берлускони. Преди дни тя направи същински възторг в Италия в предаването " Тop calcio 24 " в канала на Mediasеt - Italia 1, където има непрекъсната графа. Стефанова предсказа, че Интер ще завоюва Купата на Италия след драма и продължения във финала с Ювентус.
 Стоилов: Тези играчи могат да извърнат историята, не считам себе си за фактор
Стоилов: Тези играчи могат да извърнат историята, не считам себе си за фактор

" Колективът би трябвало да избута героите "

Двубоят ще бъде доста оспорван и равносилен. В началото мощна ще е офанзивата на Левски. В първите минути виждам ударена греда. След това ще има две засади, които ще се преглеждат и разискват. От тях ще падне гол, който може и да се анулира. Ще има противоречива обстановка, проблем. Мачът няма да е равен. Ще е много кондензиран с забавни епизоди. От директен свободен удар ЦСКА може да направи изненада. Ще има доста обрати в дербито, което, отново наблягам, ще е извънредно равностойно до края. Определено съдията ще изиграе неговата роля в даден миг. Ще има митинги и от Левски, и от ЦСКА. През второто полувреме виждам игра с ръка. Ще има напрежение. Виждам 1:1 или 2:2 и неопределеност. Няма да е 0:0, ще има по един маркиран гол най-малко. Картони няма да липсват. Срещата ще предложи доста груба игра, наситена с фаулове.

Напрегнато ще е. Левски ще е доста по-подготвен в този мач. Говорим за играта, която демонстрира. Треньорът Станимир Стоилов обмисля промени по състава, няма да е както излиза в други срещи. Ще има изненади. Държа да почертая, че върша разбора на това, което виждам. Андриан Краев и Илиян Стефанов виждам като фигури с съмнения. Десен бранител виждам деен. Има възможност да означи човек, който не е нападател. За ЦСКА деен ще е Йомов. Виждам Варела като мощна промяна. Ще има една дузпа, която ще е оспорвана или в случай че мога по този начин да се изразя - дадена или не. Ще има напрежение и отвън стадиона, само че то ще бъде потушено.

Може някой да си изкара два жълти картона и да бъде изпъден. ЦСКА и Левски би трябвало да успокоят пристрастеностите, в случай че желаят да избегнат червен картон. Накрая Левски ще вдигне купата. Може и да сгреша, само че по този начин виждам нещата. ЦСКА ще имат всичките шансове. Ще покажат доста добра игра, ще основат много положения, само че Левски има едно преимущество - ще са по-организирани и по-сплотени. Играта на ЦСКА в последно време е по-разкъсана. Но всичко ще опре до шанса. ЦСКА ще си изгубят шанса, ще основат доста обстановки. В интервал от 15 минути Левски ще има проблеми, ще страда на терена. Няма да може да излезе от половината си, мъчно ще изнася топката в същото време.

Решаващият гол за Левски ще пристигна от глупава неточност на един от бранителите на ЦСКА. Червените ще заслужават купата, тъй като ще са създали доста мощен дуел, само че я виждам при сините. И въпреки всичко съществува опция и да сгреша... ".
 Лъчо Танев: Ако Ганчев успее със стадиона, вечно ще остане в историята на ЦСКА
Лъчо Танев: Ако Ганчев успее със стадиона, вечно ще остане в историята на ЦСКА

" Не знам Пардю какво ще извлече от футболистите, само че при всички положения ще има готовност, дисциплинираност, оспорваност "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР