Когато става въпрос за отслабване, няма едно и единствено нещо,

...
Когато става въпрос за отслабване, няма едно и единствено нещо,
Коментари Харесай

Мама ОТСЛАБНА с 10 кг: просто ядеше ТОВА всяка вечер преди лягане. Сега е фиданка и болест не я лови!

Когато става въпрос за намаляване, няма едно и само нещо, което би трябвало да извършите, с цел да постигнете стремежи резултат. Всеки организъм работи по собствен личен метод и съгласно положителното познаване на тялото ви можете да съставите своя проект за здравословно намаляване.

Има обаче няколко общи правила, когато става въпрос за намаляване. Най-важното и първо нещо постоянно е пиенето на вода. Водата почиства тялото, освежава, хидратира и прониква надълбоко във всяка клетка, по тази причина би трябвало да се употребяват от 2-4 литра дневно.

 пиянство вода

Водата е стимулатор на доста процеси, които са значими и виновни за нашето здраве и в този случай не е належащо да я пестим. Ако пиете 1 чаша вода половин час преди всяко хранене, тялото ви ще се нуждае от по-малко храна, тъй като ще ви държи сити по-дълго.

От друга страна, физическата интензивност не би трябвало да се подценява. По този метод тялото изгаря насъбраните денем калории. Физическата интензивност, варираща от вървене до джогинг, тренировки във фитнеса или вкъщи, е значима за поддържане на подвижността и повишение на имунитета и цялостното здраве.

Когато става въпрос за намаляване, значимо е да се изкоренят някои неприятни привички, като спането до късно. Сънят е значим индикатор за здравето на индивида. Важно е да спите 7-9 часа през нощта и да си лягате допустимо най-рано. Според някои съществени проучвания тялото си почива най-добре в интервала от 10 до 2 часа сутринта, което е значим миг през този интервал за нахлуване в REM етапа.

 здравословен сън

По време на REM етапа на съня мозъкът реорганизира нашето умствено наличие, новите мемоари се фиксират и интегрират в паметта, а по едно и също време с това онази информация, която мозъкът счита за маловажна, се изхвърля.

Освен съня, като значим показател по време на процеса на намаляване, само че и като цяло, е да се премахне навикът да се яде тежка и мазна храна, която не съдържа никакви хранителни субстанции. Храната би трябвало да се основава на плодове, зеленчуци, семена, а от време на време и месо, риба…

По време на намаляване е належащо храната да бъде допустимо най-лека и по-малко калорична, да се заобикаля храненето късно вечер и да се яде храна, която е богата на хранителни субстанции.

Александър показа рецептата, която употребява майка му, с цел да отслабне. От тази напитка се пие по 1 чаша вечер преди лягане, най-малко 2 часа преди лягане, след което не би трябвало да се яде нищо. Препоръчително е тази напитка да бъде сурогат на вечерята.

 примес за намаляване

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

2 супени лъжици сусам

2 супени лъжици ленено семе

6 сушени кайсии

6 броя сушени сини сливи

240 мл (1 чаша) вода

200 мл кисело мляко (или кефир)

Лененото семе чудесно подтиква активността на стомашно-чревния тракт. Сусамът съдържа манган, фосфор, натрий, цинк и доста други потребни хранителни субстанции. Сливите съдържат доста фибри, които от своя страна работят за разчистване на червата. Тъй като сушените кайсии отстраняват непотребната вода, това способства за бърза загуба на тегло.

 ленено семе и сусам

Резултатът е доста ефикасен за пречистване на червата. Консумирайте напитката по 1 чаша преди лягане (може и сутрин), за интервал от 1 седмица.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Сусамът и лененото семе се смесват. След това прибавете сушени кайсии, сини сливи, вода и кисело мляко в блендера.

 балсам за намаляване

Всички съставки се разбъркват до приемане на гъста и хомогенна примес. Пийте по една чаша, а останалото приберете в хладилника за идната вечер.

 ленено семе и сусам за намаляване

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР