Когато става въпрос за оргазъм, не бива да допускате ситуациите,

...
Когато става въпрос за оргазъм, не бива да допускате ситуациите,
Коментари Харесай

Вижте две секс пози и еротични инструкции за бърз оргазъм

Когато става въпрос за оргазъм, не трябва да допускате обстановките, в които „ съвсем “ да ви се случва. За да не се стига до такава степен, през днешния ден ви представяме 2 пози, които ще доведат до бързи позитивни резултати с малко старания. При тези пози опцията да се доближат G и С точките ви ще бъде надалеч по-голяма, в сравнение с при други.

Секс осморка
Еротични указания към дамите:
Легнете на пода по тил, с две възглавници под дупето. Придържайте коленете си леко присвити, а краката разтворени необятно. Ръцете ви би трябвало да придържат тялото му. Нека сътрудникът ви да проникне във вас от най-високия вероятен ъгъл, поставяйки ръцете си от двете страни на главата ви. Нека той прави осморки с таза си, тъй че да почувствате добре придвижванията му.
Защо ще ви хареса? Защото по този начин се удвоява удоволствието от докосванията на пениса му, който с въртеливите си придвижвания допира най-чувствителните ви точки, както вътре във вагината ви, по този начин и клитора ви.

Еротична седалка
Еротични указания:
Нека сътрудникът ви седне на пода, с крайници, изпънати напред. Той се обляга леко обратно, на ръцете си за опора. Сядате обърната с тил към него, с крайници от двете страни на бедрата му. Ходилата ви са стъпили на пода, а коленете са сгънати. Стискайте мускулите на таза си, а той дано прави леки в въртеливи придвижвания със своя таз.
Защо ще ти хареса? Когато сте от горната страна му, е мъчно да се доближи G точката, само че обърната по този метод, контактът му с нея е в действителност директен и опцията да я допре е огромна. Междувременно, той може да допира други ерогенни зони.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР