Когато става въпрос за мода, седмицата след Мет Гала е

...
Когато става въпрос за мода, седмицата след Мет Гала е
Коментари Харесай

Блейк Лайвли: Защо се фокусиратe толкова върху тялото ми? То не е НИЧИЯ работа!

Когато става въпрос за мода, седмицата след Мет Гала е напълно отдадена на Блейк Лайвли и нейните стилни изказвания, от началото на кариерата й на 16 годишна възраст, до последната й поява на Мет Гала в невероятна, трансформираща се рокля на Versace.

Звездата разиска стилните си избори не с какъв да е, а с екипът на Вог. В един миг диалогът се насочи към тялото й и по какъв начин се е обръщало толкоз доста внимание на формата й, когато е била бременна. Тя има три деца от артиста Райън Рейнолдс: дъщери Джеймс на седем, Инес на пет и Бети на две.

Самата тя показа, че след втората си бременност е отслабнала с 27 кг за 14 месеца. Но при една от появите й на аления килим, по време на фестивала в Кан през 2016, тя е появява със зашеметяваща, синя рокля, която обрисува фигурата й и демонстрира, че звездата има дребен стомах. Тогава всички почитатели се впускат в диспути дали тя е бременна.
   View this post on Instagram

 

„ Това съм просто аз и се появявам на аления килим. Телата ни непрестанно се трансформират и еволюират и това не е ничия работа “, добави звездата.

Блейк също показа, че избира да пази децата си от светлините на прожекторите. Ето за какво те не се появяват на аления килим с нея и Райън. Тя показа още, че се е опитвала да отбрани децата си даже когато са били в утробата и по тази причина не е обичала да я снимат доста до момента в който е бременна.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР