Когато става въпрос за любов, Дженифър предпочита да не се

...
Когато става въпрос за любов, Дженифър предпочита да не се
Коментари Харесай

Дженифър Анистън отново търси любовта

Когато става въпрос за обич, Дженифър избира да не се обкръжава с клишета, а да се довери на вътрешната си интуиция, която да й подскаже къде може да се породят мощни усеща.

Наскоро в интервю актрисата от „ Приятели “ съобщи, че се надява идната й връзка да е с човек, който не е известен. " Не е наложително да е някой от промишлеността “, показа Анистън. Актрисата призна, че да се омъжи не е неин приоритет. Вместо това, тя просто желае да откри верния човек, който да бъде „ приказен сътрудник “ и двамата дружно да се любуват на живота.

Напоследък се заприказва се интензивно, че сред нея и сътрудника ѝ от „ Приятели “ има освен това от другарство. Всичко стартира през май месец, когато актьорите от обичания ни сериал се събраха още веднъж за първи път от 17 години. Тогава стана ясно, че Анистън и Шуимър, които изиграха Рейчъл и Рос, са усетили привличане, само че по този начин и не са доразвили тази химия в действителния живот.

„ Беше необичайно. Не можех да допускам. Наистина ли? Това е моят брат. Слухът просто демонстрира какъв брой доста хора се надяват и мечтаят фантазиите им да се трансфорат в действителност “, показа Анистън за слуховете пред Entertainment Tonight.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

Дженифър Анистън в предишното има два развода. След края на романса й с Брад Пит, тя се разделя и с втория си брачен партньор Джъстин Теру през 2018 година след две години брак и близо седем години дружно. По всичко наподобява обаче, че актрисата си е взела нужните поучения и държи персоналния си живот надалеч от хорските погледи. Засега звездата се е фокусирала върху работата си, приятелите и домашните си любимци –  шнауцерът Клайд, питбулът Софи и осиновения от актрисата лабрадор лорд Честърфийлд.

" Намирам се в наистина спокоен стадий. Имам работа, която обичам, заобиколена съм от хора в живота си, които са всичко за мен, и имам красиви кучета. Аз съм просто доста щастлива и се усещам благословена “ - споделя тя. "  Какво повече можеш да искаш, когато любовта под другите си форми трайно се е настанила в живота ти?
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston)
 Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър – имало ли е в миналото обич


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР