Когато става дума за успех в бизнеса и живота, множество

...
Когато става дума за успех в бизнеса и живота, множество
Коментари Харесай

Най-вредният мит за емоциите

Когато става дума за триумф в бизнеса и живота, голям брой хора изразходват доста сила, с цел да мислят по какъв начин да бъдат по-умни. Това е повече от явно от броя на публикациите, предлагащи препоръки и трикове за това по какъв начин да бъдем, или най-малко да изглеждаме като такива. Но истината е, че когато става въпрос за превръщането на фантазиите в действителност, най-голямата спънка постоянно не е умствената мощ, а прочувственото положение.

Знаете, че би трябвало да привлечете този огромен клиент, само че нервите ви устоят и не успявате да визиите предлагането си по-най-добрия метод. Знаете, че не би трябвало да ядете понички за закуска, в случай че желаете да подобрите здравословното си положение, само че когато сте под стрес, те могат да бъдат прекомерно изкушаващи.

Проблемът в тези обстановки не е неналичието на познания, а на прочувствен надзор. Това допуска, че може би хората би трябвало да четат по-малко публикации в интернет за това по какъв начин да бъдат по-умни и повече за това по какъв начин да се оправят с страстите си по по-мъдър метод.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР