Когато става дума за секс и за страст, всеки имам

...
Когато става дума за секс и за страст, всеки имам
Коментари Харесай

Грешките в спалнята, които убиват секса

Когато става дума за секс и за пристрастеност , всеки имам неща, които го ентусиазират, както и такива, които мигновено убиват желанието. Някои от тях са характерни и самостоятелни, а други, става известно, са много постоянно срещани.
 Как домашните любимци въздействат на половия ни живот
Пагубното въздействие на домашните любимци върху половия ни живот

Ето какво и по какъв начин се трансформира

И без значение дали сме в сериозна връзка, или просто се забавляваме за една нощ, добре е да имаме поради нещата, които могат да ни отклонят от първичните планове . Ето защо предизвестяват от Stars Insider.

Личната хигиена е несъмнено нещо доста значимо. Неприятната миризма на тялото в действителност може да убие всякаква пристрастеност. Това сигурно може да направи неприятният мирис, в това число и този на пушач. Недобре поддържаните нокти на краката също са много отблъскващи, въпреки че концепцията за секс с чорапи е не по-малко непривлекателна.
 Снимка 614822

Същото важи и за хигиената в дома . Разхвърляната спалня и измачканите и от дълго време несменяни чаршафи могат да накарат желанията бързо да се изпарят. Подобни чувства може да провокира и съществуването на домакински любим . Животинските косми, разпиляни на всички места, отблъскват множеството хора. А в случай че пък животното е свободно позволено в спалнята, би било минимум необичайно в миг на пристрастеност човек да забележи блестящия в тъмното взор на котката.

И в случай че неща като хигиената са относително елементарно поправими, то неналичието на възторг е нещо доста по-сложно. Ако един сътрудник просто не наподобява толкоз зает в това, което прави, нормално нещата няма по какъв начин да се получат - без значение от старанието от страна на другия.
 Снимка 614821

Много дами пък споделят за прекарвания с сътрудници, които не зачитат техните граници . Независимо дали е предпочитание за нещо ново, или пък отвращение за нужната отбрана, още първият отвод би трябвало да е задоволителен. Най-малкото неловко и досадно е да не престават да ни задават въпроси от вида дали сме сигурни, че не желаеме да опитаме.

Проблем за дамите е и желанието на част от мъжката половина непрекъснато да сменят позициите си в леглото . Това постоянно води до комплициране.

За мъжете пък огромно стеснение е преструването . Подозрението в симулация може да бъде много обезсърчително. Но постоянно преструването е резултат от неналичието на открит разговор във връзката, което в последна сметка лишава удоволствието и за двете страни в дългосрочен план.
 Снимка 614819

А да сме с някого в леглото и да видим, че той си поглежда часовника или телефона , е меко казано неприятно. Най-често това е знак за липса на задоволително интерес и предпочитание.

Увереността в себе си и личното тяло постоянно е доста секси. Ясно е, че не всички имаме " съвършено " тяло, а и истината е, че даже нямаме потребност от такова. Най-важно е да успеем да се освободим от несигурността си и просто да се отдадем на желанието.
 Секс по време на месечен цикъл и преимуществата които оказва на женското тяло
Съвместим ли е сексът с месечния цикъл

И какъв е резултатът за женското тяло

Егоизмът и повтарящите се прекарвания също не са изключително приятни. Понякога, когато сме с един и същи сътрудник дълго време, нещата могат да станат еднотипни и даже скучни. Това е обикновено и естествено. Но в случай че сътрудникът не желае да чуе терзанията на половинката си и да опита нещо ново, то това може да се трансформира в в действителност сериозен проблем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР