Когато става дума за намаляване на стреса, ние сме готови

...
Когато става дума за намаляване на стреса, ние сме готови
Коментари Харесай

Намалете стреса с конопено масло

Когато става дума за понижаване на напрежението, ние сме подготвени да опитаме съвсем всичко - от акупресура и медитация до изключване на съзнанието и фокус върху дребните ежедневни неща. Затова, в случай че и вие се борите със напрежението, ето нещо забавно, което потвърдено ще ви помогне да го успехите.
Какво е то? Конопеното масло е второстепенен артикул на пресовите конопени семена, многообразие от растителни типове Канабис.
Какви са изгодите от него?
Поддръжниците споделят, че конопеното масло може да модулира реакцията на тялото на стрес и боязън, да облекчи дискомфорта, обвързван с нервите и да помогне за поддържането на баланс в червата. По принцип, сходно на адаптогените, конопеното масло не отблъсква напрежението от тялото ви, то просто ви оказва помощ да се справите по-добре с него . Проучвания - като тази от Университета на Колорадо, са разкрили, че канабиноидният профил на индустриалния коноп или здравната марихуана е съвършен за хора, които търсят медицинските изгоди от него.
Легално ли е? За разлика от CBD, което е в сивата зона, к онопеното масло е изцяло законн о. Въпреки че конопът и марихуаната са всъщност сортове на едно и също растение - канабис дявол, L-марихуаната е култивирана, с цел да концентрира високи равнища на опиум (до 18%), до момента в който конопът, който се отглежда най-вече за облекло, хартия, био горива и храни, съдържа по-малко от 0.3% опиум.
Как да го приемате?
Тъй като това е изцяло законно, можете да го купите от био магазин и по-късно да го приемате перорално или да го добавите в сладкиши или салатни сосове.
Добре, само че в действителност ли работи?
Доказано е, че конопеното масло оказва помощ на тялото да се почувства по-спокойно, да управлява повече мислите и да оказва помощ за естественото протичане на процесите в организма даже при нараснали равнища на стрес.
Ако търсите метод да се отпуснете, без да знаете, че нарушавате всички закони, може да опитате с маслото от коноп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР