Когато става дума за луксозни автомобили, Rolls-Royce е име, синоним

...
Когато става дума за луксозни автомобили, Rolls-Royce е име, синоним
Коментари Харесай

Rolls-Royce Phantom Ghost Mansory Edition: Украсен с вкус

Когато става дума за първокласни коли, Rolls-Royce е име, синоним на грациозност, лукс и непоколебима отдаденост на майсторството. Rolls-Royce Phantom Ghost Mansory Edition не е изключение, представлявайки шедьовър по поръчка, който съчетава емблематичното завещание на Rolls-Royce с неповторимите и артистични линии на известната марка за персонализиране Mansory.

Превъзходен дизайн

Rolls-Royce Phantom Ghost Mansory Edition е майсторски клас по дизайн, включващ изящни усъвършенствания, които го отличават от общоприетия модел. Mansory, компания, известна с изящното си майсторство, не е оставила камък необърнат при трансформирането на този авто шедьовър. От момента, в който зърнете този автомобил, вие незабавно оставате изумени от неговата фина, само че завладяваща хармония.

 width=

Екстериорът е образна симфония, с набор от елегантни детайли от въглеродни нишки и поръчкови елементи, които придават на Phantom Ghost характерен и изтънчен външен тип. Използването на въглеродни нишки освен усъвършенства образната прелест на автомобила, само че също по този начин понижава тежестта му, допринасяйки за по-пъргаво и дейно показване.

 width=

Разкош на интериора

Когато влезете в Rolls-Royce Phantom Ghost Mansory Edition, вие сте обхванати от атмосфера на непостижим разкош. Кабината е украсена със селекция от най-хубавите материали, от луксозни кожи до ръчно направени дървени фурнири. Отдадеността на Mansory към детайла се простира до персонализираните шевове и бродерии, трансформирайки всеки инч от интериора в произведение на изкуството.

 width=

 width=

Пътниците могат да се насладят на оптимален комфорт и технологии, с информационно-развлекателна система, която предлага най-новите благоприятни условия за съгласуваност и развлечение. Това е място, където можете в действителност да се отпуснете, заобиколени от атмосфера на чисто задоволство.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР