Когато става дума за име на бебе, родителите трябва да

...
Когато става дума за име на бебе, родителите трябва да
Коментари Харесай

„Името на бебето на братовчедка е толкова ужасяващо, че не мога да го кажа на глас с право лице“

Когато става дума за име на бебе, родителите би трябвало да обмислят по какъв начин обичаният им псевдоним ще повлияе на детето им, до момента в който израстват в зрелост. Но една жена твърди, че нейна братовчедка изцяло е пропуснала тази записка, откакто е дала на новороденото си име толкоз „ ужасяващо “, че тя отхвърля да го произнесе на глас.

В Reddit тя сподели: „ 20-годишната ми братовчедка имаше момиченце предишния месец. Тя я кръсти нещо толкоз ужасяващо, че даже не мога да нарека бебето по този начин. Тя комбинира две имена и измисли Харлот, след нейните баба и дядо Харви и Шарлот. "

Тя продължи да изяснява по какъв начин нейният братовчед премълчава името до раждането на щерка си - което докара до това, че майка й направи сцена незабавно щом го чу за първи път. Тя не сподели на никого концепцията за името, до момента в който не беше посочена и документите подписаха. Майка ми избухна: „ Кръсти ли бебето курва? “ и братовчед ми стартира да крещи. Ние сме шумно семейство, само че по дяволите.

Прочетете още: „ Направих ДНК тест за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР