Когато стане въпрос за мода в дамските чанти, много от

...
Когато стане въпрос за мода в дамските чанти, много от
Коментари Харесай

Най-важните трендове в дамските чанти тази есен*

Когато стане въпрос за мода в дамските чанти, доста от представителките на нежния пол признават, че по-рядко се интересуват от трендовете и теченията в тази област. За разлика от облеклата, обувките и даже аксесоарите, чантите като че ли изпадат в едно самобитно безвремие и чакаме те да са настоящи най-малко няколко сезона. И когато ги обявим за демоде, се втурваме да наваксваме с непрекъснати покупки. В резултат се снабдявам с модели, които меко казано не пасват на стила ни. Ето за какво е добре да знаем:

Кои чанти са съвременни тази есен?

Готови ли сте да научите кои форми и материи ще са настоящи през настоящите месеци? Специално за вас от MODIVO сме селектирали седемте водещи трендове за сезона, с цел да можете да извършите своя избор бързо и елементарно. Бъдете в крайник с модата - фешън музи за цялото си лъчение И по този начин, започваме с

- Извивките

Заоблените форми бяха повтаряща се тематика на подиумите този сезон и тази наклонност се трансферира върху чантите. Извитите линии са може би най-преобладаващият жанр в новите сбирки. Част от неговата прелест обаче е, че не наподобява прекомерно " прясна " - тя се появява от време на време през сезоните, доста по-често, в сравнение с сме склонни да я видим. Затова бъдете сигурни: заложите ли на по-обли и елипсовидни модели, няма по какъв начин да не притежавате модел, който ще е съвременен постоянно.

- Байкър стайл

Колкото и да ни се коства необичайно, рокерските претекстове се появяват в доста от предложенията този сезон. Причината е може би в наклонността за завръщането на дамските кожени якета. Разгледайте предложенията в уеб страницата, обърнете внимание на акценти като, железни шипове ципове и релефна кожа.

- Увеличения размер

Този сезон дизайнерите подхождат към чантите с XXL размер със същата логичност, която прилагаме към поръчката на пица - по-големите сигурно са по-добри. Моделите с величина на междинна палатка още веднъж са на линия, съчетани с голямо многообразие от форми и материи.

- Две за едно

Знаете ли какво е по-добро от една дизайнерска чанта? Две дизайнерски чанти, несъмнено! Очаквайте да видите доста стилове чанти с съпътстващи мини модели и този сезон; наклонност, към която Prada сега проправя пътя. в МODIVO ви чакат и десетки други оферти, несъмнено. Като да вземем за пример това -

- Гушкаво и меко

Пуф стилът на дамските чанти " избухва " още веднъж през мъртвило от няколко години, само че този път пухените модели са доста по-стилни и съвременни. Мекотата при носене основава чувство за топлота и уют - нещо, което може да се окаже огромно преимущество в студените месеци.

- Клъч

Въпреки че разпознаваемият клъч в действителност не е излязъл от мода, някои дизайнери не се отнасяха задоволително " почтително " към дребните размери. Това обаче стартира да се трансформира и клъч моделите още веднъж стартират да се появяват в тренда. Със сигурност можем да ги чакаме и тази есен, естествено в композиция със стилни дамски ръкавици. Минималистичните оферти за следващ път ще имат оптимален резултат.

 Снимка: MODIVO

- Кристалните детайли

Парти сезонът може да е след няколко месеца, само че това не значи, че би трябвало да изчакате до декември, с цел да носите малко искра. Разбира се, постоянно има лачени обувки на ваше разположение, само че дамските чанти са още по-лесен метод да добавите малко гламур към ежедневната си визия.

Как да изберем своята чанта?

От шикозни до практични - дамските чанти и този сезона ще търсят салдото сред удобството и атрактивния външен тип. Ако се колебаете към коя линия да се насочите, разгледайте предложенията в уеб страницата. Там ще видите и хрумвания за облекла, които да комбинирате с чантата. Като да вземем за пример дамските кожени якета -

*Спонсорирана статия
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР