Когато стане дума за известно семейство, което буди у нас

...
Когато стане дума за известно семейство, което буди у нас
Коментари Харесай

Проблемите в брака на Том Брейди и Жизел Бюндхен

Когато стане дума за известно семейство, което буди у нас известна доза удивление, незабавно се сещаме за Том Брейди и Жизел Бюндхен .
 Жизел Бюндхен, Том Брейди и сантименталната им почивка в Коста Рика
Секси ваканцията на Жизел Бюндхен и Том Брейди в Коста Рика

Романтика по време на ковид

Тези двамата са супер сполучливи и заети, само че все пак намират време и да отглеждат двете си деца. Но както при всички останали фамилии, и при тях не всичко е цветя и рози.

По принцип не сме привикнали Том Брейди да разкрива неща от персоналния си живот, само че пред Хуърд Стърн за предаването му за SiriusXM реши да показа през какви трудности е минал бракът им.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gisele Bündchen (@gisele) на Ное 10, 2019 в 5:18 PST

Брейди споделя, че преди няколко години брачната половинка му е считала, че той не способства задоволително за фамилията. И тук не приказваме за финанси, несъмнено, а за грижи за децата и къщата.

Това е било по този начин, тъй като през сезона Том Брейди е бил ангажиран с мачовете и непрекъснато е пътувал из страната, написа Fox News. Но даже след края на сезона е желал да свърши други бизнес неща и да стартира подготовка за идващия сезон.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gisele Bündchen (@gisele) на Фев 12, 2020 в 7:18 PST

Всичко това е вбесило Жизел Бюндхен и Брейди е трябвало да промени метода си на мислене и да оказва помощ повече на брачната половинка си.
 Жизел Бюндхен, пушенето и по какъв начин моделът се е отказал от нездравословните привички
Как Жизел Бюндхен се е отказала от нездравословните привички

Промяната не е лесна, само че е сладка

Двамата даже са минали през терапия за двойки и всичко за него се е преобърнало, когато е прочел трогателно писмо, написано от Жизел за него. Том Брейди споделя, че и до през днешния ден пази писмото, тъй като то му служи като увещание, че не трябва да подценява брачната половинка и децата си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР