Когато спите, вашето подсъзнание работи усилено, създавайки коя от коя

...
Когато спите, вашето подсъзнание работи усилено, създавайки коя от коя
Коментари Харесай

Ако сънувате често тези неща, бъдете нащрек. Сънищата ви пращат закодирани съобщения

Когато спите, вашето подсъзнание работи интензивно, създавайки коя от коя по-причудливи картини, в които сте неизменим участник. Събуждате се и се питате какво значи този или оня сън. Имайте поради, че сънищата са отражение от същинското ви прочувствено положение. По-долу ви даваме насоки по какъв начин може да тълкувате сънищата си. Ако сънувате че летите, то това значи блян към някакъв вид независимост и воля да постигнете фантазиите си. Сънувате вода – това значи, че сте пред ново начало, защото водата измива всичко. Сънищата за зъби са най-разнообразни могат да значат както гибел /падане на зъб/, по този начин – в случай че ви се вади зъб – завършек на тежък интервал от живота ви; изгнилият зъб пък е боязън и паники.

Падането на зъб би могло да значи още и липса на реципрочност в една връзка, боязън от загуба или прикриване на истината.

Сънуването на гибел може да значи: завършек на нещо, удар по егото, стрес и яд, а също и обилни прочувствени проблеми. Сънуването на бременност значи разработване/участие в нови планове, напредък и развиване в кариерата. При сънищата, свързани с къщи, също тълкуванията са разнообразни – от избавление и комфорт, до заровени мемоари и подсъзнателна вътрешен глас. Сънувате пари – те символизират шанса ви; при печелене на пари от лотарията да вземем за пример, то може да очаквате коренна смяна в метода на живот. А в случай че изневерявате на сън – това значи неосъществени или потиснати полови стремежи, както и боязън да не бъдете изоставени. Ако насън видите огън от разстояние, то това символизира предпочитание за промяна; в случай че обаче, огънят е близо – очаквайте въвличане в рисковани дейности; палите пък огън – значи налице е дълго потискан яд. Голите сънища най-често символизират боязън да не се изложите, идна извънбрачна връзка или загуба на почитание.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР