Когато се влюбим и имаме връзка с някого, последното нещо,

...
Когато се влюбим и имаме връзка с някого, последното нещо,
Коментари Харесай

Пазете се от тези 4 зодии, ще ви причинят нещо ужасно

Когато се влюбим и имаме връзка с някого, последното нещо, което желаеме, е някой да си играе със сърцето ни. Всеки зодиакален знак съгласно астролозите има своите мощни и слаби страни. Някои зодии могат безусловно съзнателно да манипулилрат съзнанието ви.

Днес ще ви предупредим и ще ви разкрием от кои зодии наложително би трябвало да се пазите и доста да внимавате с тях, тъй като в противоположен случай ви чака огромно страдалчество. Време е да разберете кои са най-големите манипулатори в зодиака.

Близнаци

Близнаците могат доста ловко да жонглират с думите. Толкова доста, че като нищо вие да се окажете без виновност отговорни. Представителите на този знак безусловно владеят съвършено изкуството да мислят едно, да споделят друго, а то да звучи по трети напълно друг метод. В тяхна отбрана обаче си коства да отбележим, че не постоянно тази операция е студенокръвна. Те имат разтревожен разум, който работи непрекъснато. Толкова са приказливи и прочувствени, че от време на време губят нишката на диалога в пика на разногласието.

Тяхно предопределение е да работят в областта на връзките. В една сантиментална връзка обаче един Близнак би трябвало да се бори с навика да завладее съперника посредством несъгласие.

Лъв

Подобно на Близнаците Лъвовете са толкоз красноречиви, че с лекост могат да накарат един диалог да върви тъкмо в посоката, в която те желаят. Когато Лъвът е нерешителен, той може да плаче вътрешно, само че това няма да му проличи. Той може просто с лекост да манипулира съперниците си и се готви да ги зашемети с причини за техните недостатъци и дефекти и в последна сметка реализира задачата си.

В една връзка обаче представителите на този знак би трябвало да се научат да дават повече пространство и право на глас на обичания човек. За Лъвът обаче не е по никакъв начин елементарно да загуби властта. Представителите на този знак обичат да бъдат ценени поради щедростта и добротата си.

Скорпион

Скорпионите не обичат да показват възприятията си, а това мoже да докара до комплициране или неразбирателство в една връзка. Всъщност Скорпионите съвършено могат да манипулират сътрудниците си посредством безмълвие. Със безценен човек обаче представителите на този знак би трябвало да се борят с манипулативните привички.

Ако сте спечелили доверието им, то Скорпионите могат последователно да се провиснал. Важно е представителят на тази зодия да се научи да споделя и да се отпусне с вас. Важно е да не го съдите и да не реагирате негативно, когато той ви се разкрива. Това ще облекчи напрежението.

Риби

Рибите имат доста мощна вътрешен глас и това играе доста основна роля в връзките. Те освен улавят желанията и потребностите на обичания човеk, от време на време, водени от качествата си, Рибите стартират да управляват това, което другите хора вършат. Манипулират половинките си, с цел да създадат това, което в действителност те считат за най-хубаво.

Важно е да говорите намерено с представителите на този знак за вашите потребности и усеща, тъй че да не бъдат подценявани.

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР