Когато се съмнявате в честността на партньора, не бързайте да

...
Когато се съмнявате в честността на партньора, не бързайте да
Коментари Харесай

Как да разкрием лъжеца: 5 знака за изневяра

Когато се съмнявате в честността на колегата, не бързайте да хвърляте обвинявания: той ще отхвърли всичко. 

Достатъчно е да забележите особеностите на държанието му и всичко ще ви стане ясно. 

Избягване на контакт с очите

Сам по себе си този „ признак “ не значи безусловно неистина, само че надеждно демонстрира психически дискомфорт. Освен това е евентуално това да е защитна реакция, предпочитание да се скрият същинските усеща. Нищо чудно, че споделят, че очите са огледало на душата. Това държание може също да демонстрира позор или виновност за нечии дейности. И дълготрайното отбягване на зрителния контакт сигурно не предвещава нищо положително.

Обещания за почтеност

Една от ясните характерности на лъжците е, че те вършат всичко допустимо, с цел да потвърдят, че не лъжат, без забележима причина. Ако сътрудникът стартира изречения с думите „ Ще бъда почтен “, „ Няма да неистина “, това е причина да бъдете внимателни. Този, който приказва истината, няма потребност да акцентира своята откровеност. Така че уверенията за почтеност по-скоро демонстрират, че създателят им, в противен случай, лъже безочливо.

Нестандартно държание

Никой не познава вашия сътрудник по-добре от вас, тъй че евентуално ще забележите обилни промени в държанието му. Струва си да ги разгледате по-отблизо, изключително в случай че нововъведенията са скрити и той се преструва, че не се случва нищо изключително. Знаейки за личните си неистини, хората са склонни старателно да прикриват следите си, само че заради това държанието им става съмнително.

Невидим телефон

Личното пространство е обикновено и даже положително. Но когато човек има какво да крие, има ясна „ преконфигурация “ на поверителността, до цялостното изгубване на мобилно устройство от вашето зрително поле. Има още повече аргументи да се притеснявате, в случай че сътрудникът постоянно го скрива, незабавно щом се появите наоколо. Добавете тук позвънявания с незнаен генезис, чието наличие той не може ясно да изясни и дисплеят постоянно е заключен - наподобява, че е време да поговорите съществено.

Объркани пояснения

Обективно е мъчно да се лъже и лъжата в придвижване ви принуждава да запомните голям брой нюанси, само че не е елементарно да извършите това в стресова обстановка. В резултат на това индивидът е комплициран в показанията си: чувствате, че той не ви споделя нещо, а обясненията му са лишени от всякаква логичност и смисъл. Ако смятате, че ви се е сторило, повърхностно помолете да разкажете същата история след известно време: в случай че не е в сходство с истинската версия, лъжата е явна. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР