Когато съдомиялната не почиства добре съдовете затова си има някаква

...
Когато съдомиялната не почиства добре съдовете затова си има някаква
Коментари Харесай

Кои са основните причини миялната машина да не мие добре съдовете

Когато съдомиялната не почиства добре съдовете по тази причина си има някаква съответна причина. Ето и някои от най - честите аргументи, възпрепятстващи работата ѝ.

Не е почистена добре

Може и да не знаете, само че в съдомиялната се натрупват останки от храната, което е обикновено. Просто понякога я почиствайте като употребявате препарат за разчистване на съдомиялни или я пуснете празна като добавите вътре малко оцет. Това ще почисти и отстрани неприятната миризма идеално.

Филтъра е за промяна

Има два вида филтри на съдомиялните. При старите модели филтрите смилат остатъците храна, до момента в който при новите съдомиялни филтрите се вадят и се почистват на несъмнено време.

Разпръсквача се е запушил

Разпръсквачите, които пръскат водата е допустимо да се запушат и това да окаже въздействие на налягането на водата, което от своя страна води до не добре измити съдове.

Проблем с дозатора на сапун
Никога не мийте чиниите, преди да ги сложите в миялната
Много домакини имат навика да измиват авансово чиниите на мивката, преди да ги слагат в миялната. Оказва се, че това в действителност е...
Прочети повече
Ако препарата за измиване не доближава до съдовете това е проблем. При това състояние няма по какъв начин и съдовете да са измити.

Не сте избрали вярната стратегия

По - мощно нечистите съдове, включително и мазните такива изискват стратегии на по - висока температура. Минималната температура, на която работи съдомиялната машина е 42 градуса, само че е допустимо да имате потребност и от по - висока. Сами би трябвало да разгледате стратегиите на вашата машина и да изберете оптималната за вашите потребности.

Грешно селекциониран препарат

Има разнообразни типове препарати, само че по -евтините не мият толкоз добре. Ако желаете да заложите на положителната хигиена е извънредно значимо да инвестирате по - качествени препарати. Използването на повече препарат също не е решение на казуса. Когато налеете повече от нужното количество това, което ще получите е само не добре изплакнати съдове.
5 неща, които да слагаме постоянно в миялната, когато има място
1. Пластмасови аксесоари за кола Хрупкавите аксесоари за кола се почистват в действителност добре в съдомиялната машина. Знаете какъв брой лепкави...
Прочети повече
Ниско налягане

Ако имате постоянно проблеми с налягането на водата вкъщи, това е причина да потърсите водопроводчик, който ще открие и позволи този проблем. Ниското налягане на водата прави измиването на съдовете невероятно.

Проблем с входящият клапан

Така наречения входящ клапан е виновен за изливането на водата в съдомиялната машина. При възможен проблем с него е допустимо съдовете ви да не се измиват изцяло.

Ако имате подозрения, че съдомиялната машина не мие съдовете по този начин, както го е правила преди прегледайте дали всяко от изброените в публикацията неща е наред. Много евентуално е някои да са били незнайни за вас и това да е довело до проблеми с качеството ѝ на работа. Ако не можете да се справите сами с казуса постоянно можете да потърсите професионална помощ.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР