„Когато Румен Радев ме покани миналата година, не знаех къде

...
„Когато Румен Радев ме покани миналата година, не знаех къде
Коментари Харесай

Бившият началник на кабинета на президента: Подадох оставка, не бях уволнен – темата е приключена

„ Когато Румен Радев ме предложения предходната година, не знаех къде отивам, само че съм се колебал и за момент. Това са редки шансове в живота. Опитът е скъп – и интернационален, и административен. Дотогава не бях влизал в държавна институция, не знаех по какъв начин действа сходна система”. Това съобщи пред " Нова телевизия " Калоян Методиев – политолог и някогашен шеф на кабинета на президента

„ Като оставим настрани изходът от цялата обстановка – опитът е скъп и аз го правя оценка като плюс”, сподели още той.

" Получих скъп опит и съумях да прокарам някои от моите визии, само че явно имахме разминавания за стила на работа с президента. Аз съм политолог и виждам по друг метод нещата от военните, които са в кабинета на президента. Моята позиция е, че съм подал оставка, а не че съм бил уволнен. За мен тематиката е завършена. Имахме разминавания по връзки на политиката, която се водеше ", означи Методиев.

" Никога не съм имал персонални срещи и контакти с Десислава Радева. Не желая да влизам в кухненската работа и да разясня дали тя командва парада, не е и моя работа. За мен не е по този начин. От Българска социалистическа партия не са водили диалози с мен по никакъв метод, камо ли да ставам министър. Политическата обстановка сега е в областта на спекулациите. Всеки се пробва да сглоби някакви обединения, само че би трябвало да изчакаме да минат предизборната акция и самите избори. Хората би трябвало да се произнесат ", сподели още Методиев.

" За мен резолюцията на Екологичен потенциал бе поддръжка за Борисов. Направи му се кръвопреливане. Някои пропагандни медии оповестиха, че Борисов е разтърсен, само че това не е по този начин. Цялата ЕНП се строи зад него и го поддържа. Елена Йончева бе главен мотор на тази резолюция. В нея има извънредно неприятни неща. Говоря за Истанбулската спогодба и ОМО " Илинден ". По тези тематики българското общество се е произнесло изрично. Йончева влезе в безпринципни обединения в Екологичен потенциал поради тази резолюция и в този момент всички ни се смеят, че България отстъпва от позициите си ", разяснява политологът признатата преди дни резолюция на Екологичен потенциал за България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР