Когато Ринго Стар решава да запише кавър на Grow Old

...
Когато Ринго Стар решава да запише кавър на Grow Old
Коментари Харесай

Ринго Стар събра членовете на "Бийтълс" в свой нов запис

Когато Ринго Стар взема решение да запише кавър на " Grow Old with Me " - една от последните песни, написани от Джон Ленън, той незабавно притегля Пол Маккартни да запише бас китарата. След това продуцентът на записа, Джак Дъглас, открива метод да добави малко и от звука на Джордж Харисън, написа " Ройтерс ".

Дъглас употребява в записа партитури на Харисън от " Here Comes the Sun " - една от авторските песни на Харисън в дискографията на " Бийтълс ". " Всички сме вътре ", сподели пред " Ройтерс " Стар. Кавърът на " Grow Old with Me " е сингъл от " What’s My Name " - новия албум на барабаниста. Ленън записва демо на песента за това, което се оказва неговият финален му албум - Double Fantasy. Но песента по този начин и не влиза в него.

79-годишният Стар описа, че в записа може да се чуе по какъв начин Ленън споделя: " Това ще е тъкмо като за теб, Ринго ". За барабаниста това е бил доста прочувствен миг, защото Ленън е писал и други песни за него. " Затова и си споделих, че ще я запиша ", съобщи той.

" Обичам тази ария и страстта от това, че той се обръща към мен ", сподели Стар и добави, че въпреки и Ленън от дълго време да не е на този свят, той остава един от най-хубавите му другари.

Барабанистът напълно неотдавна разгласява фотографската книга " Another Day in the Life " и посочи какъв брой е щастлив, че албумът на " Бийтълс " " Abbey Road " се е върнал в челните места на музикалните ранглисти около неговата 50-годишнина. " Мисля, че албумът впечатлява хората с това, че беше изработен преди 50 години, а ние дадохме всичко от себе си, с цел да го запишем по най-хубавия метод, по който можехме. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР