Когато разглеждаме нещо на първо четене всяка парламентарна група има

...
Когато разглеждаме нещо на първо четене всяка парламентарна група има
Коментари Харесай

Румен Христов: В групата на ГЕРБ-СДС и ДБ виждам по-добри експерти от сегашните министри

Когато преглеждаме нещо на първо четене всяка парламентарна група има време. Повечето използваха това време и отидоха повече от три часа диспути. Ако приказваме за имунитетите има традиция да има комсияи която да преглежда предложенията. Това съобщи водачът на Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

По думите му една от аргументите да няма съгласие по значимите тематики, свързани със съдбната система е, че имахме пет избора, доста къси мандати, разнородни парламенти. " Когато имаш разпокъсани парламнети имаш посланичество на гласоподавателите в Народното събрание ", сподели още той.

Слушам разнообразни избрания, че това е служебно държавно управление на Народното събрание. Депутатите на " " се пробват да окупират всички позиции. Нека, само че не и без да си счупят главата. Ние опитахме да подадем специалисти, искахме да помогнем, а не да се борим за тези места. Ние сме спечелили изборите, имаме доста дълъг опит в упралвението. Когато приказваме за споделена отговорност можеше да помогнем, само че те отхвърлиха. Що се касае до специалисти виждам в нашата група и тази на " " доста по-дорби специалисти от сегашните министри. Министрите са политически лица, уточни Христов. 

Това не е коалиция. От една страна сме част от ръководството, от друга се опитваме да бъдем коректив, съпротива. Ние сме в доста странна позиция. Трябваше да бъде прекратено ръководството от служебни държавни управления. Нека кабиентът поработи, ние сме доброжелателни, сподели още водачът на. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР