Когато преди почти две десетилетия някогашният премиер Иван Костов основа

...
Когато преди почти две десетилетия някогашният премиер Иван Костов основа
Коментари Харесай

Приказка за Синята Шапчица – скандално разследване описва разюзданите BDSM-партита на столичната шефка в ДСБ Бонка Василева-Общата

Когато преди съвсем две десетилетия тогавашният министър председател Иван Костов основа ДСБ, той я назова “душата на демократичната общественост ”, излязла от разлагащото се тяло на Съюз на демократичните сили по това време. В духа на личния си аскетизъм, Командира нарежда своето творение в дясно-консервативния набор, с съществени цели предприемчивостта, частната самодейност и фамилията като висша полезност. Въпреки, че за някои от тогавашните съучредители също се подмятаха нелицеприятни условия от персонално естество, под крилото на Костов десебарите запазваха наложената от него институционалност и държаха персоналния си живот надалеч от прожекторите.

 

Днес, очевидно инфектирано от демократичната безнравственост на сътрудниците си от “Спаси София ” на Борис Бонев да речем, ДСБ замязва на всичко това, против което нейният татко в миналото възропта.

 

Защо пишем това? От дни в интернет пространството циркулира меко казано скандално разобличаване, които ни е мъчно да определим като журналистическо в чистия му тип, само че пък то несъмнено е повече от съдържателно. В опит да го оформят като публикация, създателите изнасят меко казано смущаващи данни за интимния свят на председателката на ДСБ-София Бонка Василева. Те назовават родената в Банкя дама с прозвището “Общата ”. Определение, настанило се във във вулгарния лексикон на българина като метафора за мощно полигамна жена, употребяваща своята половост да сее безнравственост и да се издига по кариерната стълбица.  Но стига толкоз доктрина.

 

В редакцията дълго претегляхме всички “за ” и “против ” дали да преразкажем скандалния материал, изпълнен с непотвърдени обстоятелства и сипещ великодушни оценки за Василева в морално-етичен проект.

 

В последна сметка надви решението да го споделим с нашите читатели не за друго, а в израз на убеждението, че животът на политическите фигури от висшия ешелон би трябвало да е всичко друго, само че не и персонален. Тези хора непринудено са се позиционирали в светлината на прожекторите, натрапват ни се ежечасно от всички канали за връзка, ето за какво следва техните гласоподаватели и съперници да са наясно с всяко проявяване на личността им, даже най-интимното. Така е почтено. Още повече, че в текста се приказва за промискуитетни връзки на Бонка Василева с други обществени фигури - нейни съпартийци, политически водачи, водещи адвокати и даже публицисти.

 

Първата жертва, паднала под перото на незнайния създател, е самият ген. Атанас Атанасов, който наследи Командира на върха в ДСБ. Ето по какъв начин тъкмо е забъркано името му (публикуваме абзаците без редакторска интервенция, с достоверен правопис и пунктуация):

 

“Припомняме, че тежки раздори разтресоха партията на ген. Атанасов предходната година, когато демократичната общественост беше на косъм да се разпадне поради депутатските мераци на съдбовната му заместничка. Явно Бонка Василева е следващата калинка, която е скочила в леглото на синия военачалник поради партиен пост. Как и по кое време двете са се сблъскали в любовен триъгълник, можем единствено да гадаем.
Разказите за секс аферите на Бонка Василева, могат да накарат даже Моника Люински да се изчерви като ученичка. Един от нейните доближени приятели на любовния фронт споделя, че макар откровената си нелицеприятна осанка „ Розовата кралица “ от Банкя непрекъснато се опитвала да бъде в центъра на мъжките стремежи ”.

 

По-натам в текста дава визия по какъв начин тъкмо се е формирал навикът на Василева да употребява женските си дадености за кариерен разцвет:

 

“Тя нееднократно потвърдила, че е освободена от мухлясали предубеждения като скачала в леглото с цели групи мъже. „ За Бонка Василева се носеха митове в Банкя! На секрети секс празненства, майсторката на еротичните техники, беше единствен посетител от нежния пол. “, споделя той. Фотоархивите на похотливците запечатали разюзданото държание на политическата лидерка. Шокиращите фрагменти към този момент остават загадка, само че в скоро време чакаме да нагорещят мрежата! “

Палавата Бонка пробила в политиката точно с помощта на креватните си умения, споделят осведомени с нейния скришен живот. Всеки неин шеф се радвал на великодушните и милувки, а резултатът бил все по-апетитни постове в бизнеса и политиката.
Поговорката, че апетитът идва с яденето, важи с цялостна мощ за нашата героиня от Банкя. ”, написа още в непозования материал.

 

Анонимният повествовател отива още по-далеч, навлизайки в пикантни елементи от креватната експертиза на тъмносинята активистка на ДСБ-София. Тук вършим ангажимента, че ще подминем най-натуралистичните описания на БДСМ-хобито й от обикновено възприятие за възпитание и разбираема човешка гадност:

 

“Участието в секрети оргии, се оказало незадоволително да задоволи дяволските стремежи на Бонка Василева. Започнала да уголемява границите на удоволствието като желае от многочислените и сътрудници да се отнасят жестоко с нея в леглото. Пикът на тези еротични занимания бил в интервала 2014-2015 тодина, когато Бонка прави първи крачки н политиката. Благодарение на креватните умения партийните порти се отворили необятно за амбициозната дама. ”

 

Следва и конкретика за естеството, обществената роля и специалността на част от интимните сътрудници на Василева:

 

“Слуховете спрягат мастит столичен юрист от огромна правна адвокатска фирма, обслужваща политическия хайлайф. Често палавата Бонка осъмвала в дома му, където двамата се подвизавали в загадка стая за полови перверзии. Стените на първокласния адвокатски дом крият мемоари за полово принуждение и унижения, които възбуждали еротичните мечти на политическата активистка.

Секс описът на Бонка Василева е дълъг и фрапантен, напомнят осведомени. Тя в никакъв случай не се е тормозила от „ моралната “ полиция, по тази причина в еротичните и мрежи са уловени доста известни лица. Сред тях е и изтъкнат български публицист, който се оказва садист на любовния фронт. Освен дежурния кибер секс, двамата се впускали в нетипични полови удоволствия като садистично-мазохистични милувки. „ Твърдият “ секс в действителност е субкултура, основаваща се на еротичния продан на власт. В разнообразни подиуми, участниците от господари, се трансформират в подчинени любовници. Явно садо-мазо сцените работят като мощен афродизиак и на двамата ни герои. За авторския хард сюжет на „ Синятата шапчица и огромният неприятен вълк “ още се носят митове в Банкя. Без да бъдем съдници, единствено установяваме, че вълнуващите секс игри, в които Бонка Василева и нейният сътрудник се любуват на болката, са я отдалечили от „ горещия “ журналистически стол, на който постоянно сядат българските политици ”.

И за край още веднъж ще си зададем въпроса: Защо публикуваме всичко това, с изключение на водени от желанието да осведомяваме читателите ни за сенчестата страна на лицата, огрели като слънце политическия ни пейзаж? Отговорът е елементарен и драматичен. Всеки огромен скандал през последните години, в които имахме забъркани политици, старлетки, висши ченгета и даже някогашни министър председатели, първо започваше да витае като мълва във конгреси, блогове и други сходни пространства на информационната субкултура. Витаеше, носеше се като пушек над водата, с цел да избухне с адска мощ под формата на фотоси, видеоклипове, самопризнания, признания, парапетни кавги и даже документи. Започнали като грозна клевета, 100% от ъндърграунд писанията намираха удостоверение, в т.ч и с експертизи на упълномощени лаборатории по криминалистика. Дали и в близко време отново ще се насладим на снимки и клипове, времето ще покаже. А дотогава, цялостният текст на еротичния роман за Синята шапчица от Банкя може да прочетете на следните линкове:

 

https://spravedlivost.net/%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%81-%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0/

 

https://podpricel.com/%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%89%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b5%d0%ba%d1%81-%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d1%81-%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d1%80%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0/

Източник: spravedlivost.net, podpricel.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР