Когато някой мъж ви харесва, лесно ще разберете това. Погледите,

...
Когато някой мъж ви харесва, лесно ще разберете това. Погледите,
Коментари Харесай

Има 5 неща, които влюбеният мъж не би направил

Когато някой мъж ви харесва, елементарно ще разберете това. Погледите, смехът на шегите ви, желанието за непосредственост и превозване повече време дружно ще ви подскажат, че мъжът има интерес към вас. Но в случай че той е влюбен, ще демонстрира и още.
Има и някои неща, които влюбеният мъж в никакъв случай не би направил. Те са доказателство за същинските му усеща. Кои са нещата, които един мъж не би направил, в случай че ви харесва същински?

Той няма да прави проекти
Свикнали сме да считаме, че влюбените мъже вършат проекти, които включват дамите, които харесват. Това е безусловно правилно. Но в случай че той не си прави проекти за уикенда, до момента в който вие не му потвърдите, че сте свободни и ще имате време, което да прекарате дружно, той не запълва графика си. Чака до последно да му се обадите в петък вечер и да му кажете дали ще заминете дружно на сантиментален уикенд или просто ще бъдете дружно за почивните дни. Това е сладкодумен знак, че той е влюбен във вас и подценява личните си проекти, с цел да е с вас.

Той приказва с вас за другите девойки
Когато сте при започване на връзката е изцяло обикновено да се разпитвате за някогашните. Ако вашият сътрудник желае да знае детайлности, значи в действителност се интересува от вас, желае да знае по какъв начин сте реагирали, какво се е случило с предходните ви връзки, какви са настройките ви и какво да чака. Тук могат да се появят и някои червени знамена. Ако той приказва прекомерно яростно за някогашната си или непрекъснато вмята детайлности от връзките им, това може да значи, че не я е преодолял към момента.

Той ще прави секс с вас, само че няма да споделя детайлности с другари
Когато сексът е просто секс, мъжете приказват за това непрекъснато с приятелите си. Разказват детайлности, пикантни елементи, даже преувеличават, с цел да се създадат на по-интересни пред момчетата. Когато обаче мъжът е влюбен и има същински усеща, той няма да споделя детайлности за секса с дамата, която обича.

Той няма да ви кара да се чувствате неловко
Влюбеният мъж ще се старае да се чувствате оптимално удобно в неговата компания. Той ще се грижи за вас, ще ви пита дали сте добре, ще се интересува какво мислите, какво желаете. Влюбеният мъж не би направил нещо, с което да ви накара да се почувствате зле, най-малко не и съзнателно.

Той ще инициира контакт
Ако един мъж ви харесва или е влюбен във вас, той ще се пробва да реализира контакт пръв. В доста случаи връзката е чудесна, говорите си като по вода, разменяте си известия, само че те са разследване на вашата самодейност. Много мъже дават отговор на известия и поддържат връзката, само че не я предизвикват. Правят го, тъй като са физически привлечени или имат някакъв интерес към вас, само че нямат съществени планове. Ако обаче индивидът до вас пръв стартира диалозите с вас, това е знак, че има усеща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР