Когато Ник Кирьос е на корта, мачът никога не е

...
Когато Ник Кирьос е на корта, мачът никога не е
Коментари Харесай

Лудият мач на Кирьос и Хачанов - бой по трибуните, караници със съдията и обелка от банан

Когато Ник Кирьос е на корта, мачът в никакъв случай не е спокоен! Лошото момче на австралийския тенис още веднъж сподели темперамент, този път по време на срещата от третия кръг на Откритото състезание на родината му - първия шампионат от Големия шлем за годината.

От другата страна на корта беше руснакът Карен Хачанов, който в последна сметка загуби след епично представление в 5 сета. Австралийската аудитория се радваше откровено на успеха с 6:2, 7:6(5), 6:7(6), 6:7(7), 7:6(10-8) на Кирьос.

Само че напрежението преди мача беше толкоз огромно, че се стигна до... пердах на трибуните. Много рядко виждаме тенис феновете да си разменят юмруци. Този път обаче на " Мелбърн Арена " стана горещо. Двама фенове се сбиха за малко, което докара до намесата на полицията. Един от тях беше изведен от трибуните, до момента в който публиката скандираше " Навън! Навън! ".

little fight before kyrgios match #AusOpen pic.twitter.com/mB07u7kiIs
— steph (@sadieadlers) January 25, 2020

Организаторите на шампионата започнаха следствие на скандалното държание, като към момента не е ясно дали разногласието е зародил поради място на трибуните или на тенис тематика.

На самия корт също беше горещо и предстоящо заслуга за това имаше Кирьос. Австралиецът се скара със съдията в края на четвъртия сет и не се посвени да го попита: " Ти малоумен ли си? ".

There's never a dull moment with @NickKyrgios on court

First he plays an unnecessary failed tweener, then drama follows as he argues with the umpire over his bleeding hand

Watch the #AusOpen LIVE
Eurosport 1 and 2
Eurosport Player: https://t.co/0Fa7uXMVB9 pic.twitter.com/eXNEsSPmbe
— Eurosport UK (@Eurosport_UK) January 25, 2020

Местният любим съумя да отиграе една топка с ракета сред краката, само че нарани ръката си. Реферът не видя това и го предизвести да побърза с осъществяването на началния удар.

Оказа се, че от ръката на тенисиста тече кръв и той реши самичък да остави кърпата на стола си. Но вместо да изясни умерено, той избухна: " Ръката ми кървеше. Какво искаш да направя. Имаше кръв на всички места по кърпата и по тази причина споделих на момчето да не я пипа. Това е всичко. Ти малоумен ли си? Тогава върни решението. Защо ме наказваш за това ".

Явно леката травма не попречи на Кирьос да доиграе мача и в последна сметка да завоюва. Победната точка донесе голяма наслада на почитателите по трибуните. Техният любим пък ги зарадва, като им хвърли двете си кърпи и... обелката от банана си.

#ausopen #kyrgios did he Just throw banana skin in the crowd? pic.twitter.com/f3rXqiiDjK
— Michal (@Szczerbol10) January 21, 2020

Класирането за осминафинал на австралиеца значи, че той ще срещне международния номер 1 Рафаел Надал в идващия си мач. Очаква се атмосферата в Мелбърн да бъде нажежена, защото преди дни Кирьос си разреши да имитира жестовете преди сервис на испанеца при следващото предизвестие за бавене на времето.

MUST WATCH Nick Kyrgios doing his impression of Rafael Nadal today at the AO Thoughts on this tennis fans?! #tennis pic.twitter.com/6y50E4EJMC
— tennis news chan 1 (@tennisnewschan1) January 23, 2020
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР