Когато ни предстои специално събитие, искаме кожата ни да изглежда

...
Когато ни предстои специално събитие, искаме кожата ни да изглежда
Коментари Харесай

Почистване и освежаване на лицето с аква пилинг

Когато ни следва особено събитие, желаеме кожата ни да наподобява чиста, освежена и сияйна. Препоръчваме ви процедурата аква пилинг.

Има моменти в живота ни, когато би трябвало наложително да сме съвършени: на бала, на сватбата и когато забележим бивше гадже.

За последните две не знаем, само че времето на баловете сигурно наближава. Даже може би към този момент сте решили какъв ще е гримът ви. Но преди него е добре да извършите главно разчистване на лицето си. Кавалерите също могат да се възползват от тази процедура, изключително в случай че дамите им се вглеждат доста в детайлите.

Аква пилингът е апаратно разчистване на лицето. Той е неусетен способ за ободряване и унищожаване на мъртвите кафези и черните точици по кожата на лицето . Работи посредством следен вакуум, според от чувствителността на кожата, и хидратиращи и киселинни разтвори, които са неагресивни в контакт с кожата.

След почистването на лицето с аква пилинг e уместно да се направи апаратна терапия, като да вземем за пример ултразвуковата или радиочестотна лифтинг терапия. Тя е изключително подобаваща за лица над 26-годишна възраст, години след бала им. А за поддържане на кожата чиста и млада, е целесъобразно да се повтаря всеки месец.

Аква пилингът е подобаващ за мъже и дами от всички възрасти. При проблематични кожи с комедони се предлага лечението да се повтаря веднъж седмично до реализиране на стремежи резултат.

И най-важното: почистването на лицето с аква пилинг е извънредно приятна и бърза процедура – сред 20 и 30 минути. Точно като да преброиш до 10, единайсет, дванайсет!

Повече информация бъдещите зрелостници могат да открият тук.

В клиника за дерматология и хармония Derma-Act на драго сърце ще се погрижат за съвършения тип на кожата ви за този специфичен за вас ден, а и освен.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР