Когато най-накрая бяха отворени кандидатурите за емблемата на Елизабет, медал

...
Когато най-накрая бяха отворени кандидатурите за емблемата на Елизабет, медал
Коментари Харесай

Радостта на татко от победата в кампанията за героичния компютър Никола Хюз, която загина при изпълнение на служебните си задължения

Когато най-сетне бяха отворени кандидатурите за емблемата на Елизабет, орден за признание на герои за социална работа, изгубили живота си при осъществяване на отговорностите си, Брин Хюз беше тъкмо при започване на опашката.

Разбитият татко на две деца загуби щерка си Никола Хюз, когато тя беше убита от палач дезертьор. Шокиран да открие, че няма метод публично да уважи жертвата на Никола, Брин води акция в продължение на две години за държавно самопризнание за щерка си и други герои като нея.

И по този начин, когато емблемата на Елизабет стана действителност по-рано този месец, Брин кандидатства за премията на Никола единствено момент откакто уебсайтът започва. За някогашния надзирател в пандиза това беше миг, изпълнен с горделивост, който най-сетне донесе чувство за привършване 12 години след ужасяващото ликвидиране на Никола.

Брин, на 60, споделя: „ Страшна съм, че има най-сетне е нещо уместно, с цел да почетем Никола и стотици други хора като нея. Кандидатствах за медала на Никола в една мину...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР