Когато настъпи раздяла сред представителите на шоубизнеса, разтърсващата любов понякога

...
Когато настъпи раздяла сред представителите на шоубизнеса, разтърсващата любов понякога
Коментари Харесай

Световните звезди премахват любовни татуси с лазер

Когато настъпи разлъка измежду представителите на шоубизнеса, разтърсващата обич от време на време оставя след себе си разрушени сърца и ненавист, съпроводени с шумни кавги, които дълго по-късно са измежду най-актуалните тематики в светските медии. Но неприятните мемоари на екс любовните двойки, като в сюжет на касова кино продукция, не са единствените, които остават вечно след раздялата. Според статистиката една немалка част от влюбените измежду известните персони татуират буквите на любимия/та си или различен татус, който по някакъв метод припомня за връзката. Когато това се случи, при разлъка татуировката остава дружно с неприятния или нежелателен спомен за индивида.


Това е проблем, чието решение липсваше до преди няколко години, когато за премахване на татуировки се стигаше до използването на неприемливи способи от позиция на естетичната дерматология, като процедури с киселина, хирургическа интервенция и даже дермабразио.

Днес след появяването на неинвазивните (безкръвни) лазерни уреди като PicoSure, които отстраняват безусловно безболезнено татуировки, нещата получават друго измерение. Американският революционен апарат, съчетал в себе си най-новите технологии, закратко се трансформира в ефикасен лек против любовните мемоари и неоспорим шлагер измежду богатите и известните.

Типичен образец за звездна разлъка с нужда от унищожаване на татуировка е тази сред Бионсе и Джей Зи. Бионсе реши да заличи сватбената си татуировка след връзката си с Джей Зи, който съгласно слуховете й бил изневерил и всеки спомен за него носел болежка в живота на най-продаваната поп изпълнителка. Въпросният мъчителен спомен се намираше на безименния пръст на звездата и представляваше римското число 4, което символизира тяхната годишнина, както и рождените им дати (4 декември-Джей Зи, 4 сепември-Бионсе).



Друга любовна разлъка по холивудски остави след себе си татус с името на Дженифър Лопес. Става въпрос за романса с рапъра Дрейк, който след връзката си с латино дивата даде обещание да отстрани татуировката си и по този начин да потвърди любовта към новата си половинка Риана.



Има случаи и в които звездата даже да не желае да отстрани татуса си, това се трансформира в изискване на новата обич. След раздялата си с Каручи Тран, на ръката на рапъра Крис Браун остава вечно облика на лицето на своята екс обичана. Но откакто влиза в интимна връзка с Риана, тя държи татуса да бъде прамахнат, като непосредствено му декларира: „ Не можеш да имаш лицето на Каручи на ръката си, в случай че ще си с мен. “ Понякога е въпрос на чест, подправен с ревнивост, а тогава се намесват лазерните уреди, които избавят връзки като тази.


Риалити звездата Клои Кардашиян пък отстрани вечно с лазер татуировката на кръста си от тинейджърските си години с надпис “Daddy”. Според слуховете, татусът бил обвързван с значима за нея обич от предишното, а съгласно други с нейния татко, който стана известен със промяната на пола си. След премахването на татуса си, Клои нееднократно е съветвала своите по-малки сестри Кендал и Кайли да не првят грешката да татуират тялото си. Изглежда обаче, те не са се вслушали в съвета й, тъй като скоро по-късно и двете се татуираха. Кендъл си изрисува дребна бяла точка на междинния пръст, а Кайли бе видяна с малко алено сърце, татуирано на горната част на лявата й ръка.



Повече за PicoSure:
Когато се прави операция върху татуировка, лазерният уред PicoSure употребява доста къси пулсации – едвам една трилиона от секундата. Заради тяхната активност, татуировката бива подложена на удар, който е с толкоз огромно налягане, че мастилото й се разпръсква на напълно дребни, сходни на прахуляк частици. Благодарение на този развой те доста по-лесно се всмукват и отстраняват от тялото. Това води до по-добро изчистване на мастилените знаци и по-малко процедури, нужни за цялостното им унищожаване.





Иновативният артикул PicoSure е ефикасен и върху по-ранно третирани татуировки, които не са били сполучливо заличени до този миг. Всяка татуировка е неповторима, тъй като съдържа разнообразни цветове и плътност на мастилото. Чрез апарата могат да бъдат отстранени всички цветове от мастилената гама. Освен за унищожаване на нежеланите татуировки, лазерният уред PicoSure се употребява и за изтриване на пигментации, белези от акне, стрии и бръчки. С него може елементарно да бъде отстранен и козметичният татуаж от лицето.

*Източник на част от материалите:hollywoodlife.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР