Когато на улицата се натъква на папараци, 61-годишната Шарън Стоун

...
Когато на улицата се натъква на папараци, 61-годишната Шарън Стоун
Коментари Харесай

Шарън Стоун: С принцеса Даяна бяхме знаменити! Тя почина, аз получих инсулт

Когато на улицата се натъква на папараци, 61-годишната Шарън Стоун постоянно се усмихва, с цел да бъде образец за оптимизъм, само че мнозина нейни фенове помнят какви тествания стоят зад тази усмивка. През 2001 година актрисата претърпя кръвоизлив в мозъка. След инсулта тя задълго изчезна от екраните.

В изявление неотдавна за Variety тя си спомни за това време и ненадейно направи съпоставяне с починалата принцеса Даяна, съобщи Дарик.

„ Бях една от най-горещите звезди на Холивуд. С принцеса Даяна бяхме толкоз популярни! Тя умря, а аз получих инсулт. И двете бяхме забравени”, показа Стоун.

Тя била настанена в болница едвам три дни след самия инсулт, когато към този момент не могла да търпи болката в главата. Взела си двегодишна отпуска, само че възобновяване на здравето й лишило 7 години.

”Хората постъпиха грубо с мен. Не мисля, че те са схващали какъв брой рисков е инсултът за дамата и какво е належащо, с цел да се възстановиш след него… Трябваше да си заложа къщата. Загубих всичко, каквото имах, изгубих своето място в бизнеса”, горчиво установи звездата.

Тя призна, че босът на LVMH Бернар Арно просто я е избавил в сложната обстановка, като й предложил контракт с Christian Dior.

В изявлението Шарън Стоун прикани всички дами да бъдат деликатни към здравето си.

„ Ако болката в главата не ви минава, нужен ви е доктор. Попаднах в болничното заведение едвам на третия или четвъртия ден след инсулта. В такава обстановка множеството хора умират. Моят късмет да оцелея след интервенцията беше най-малък. А месец след нея никой не знаеше дали ще съумея да се измъкна”, съобщи актрисата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР