Когато младите наследници на британския трон станат на осем години,

...
Когато младите наследници на британския трон станат на осем години,
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт Мидълтън нарушават кралска традиция при обучението на децата - slava.bg

Когато младите наследници на английския престол станат на осем години, те са задължени да учат в пансион. Принц Чарлз – сходно на татко си, принц Филип – е бил закален в учебните заведения в Хемпшир, а принц Уилям и принц Хари – в тези в Бъркшър.

Вероятно с децата на Уилям и Кейт тази дълга кралска традиция ще завърши: двойката се грижи прекалено много за психологичното здраве на децата си и не желае да ги излага на непотребен стрес.

„ Съмнявам се, че някой би се осмелил да включи членове на кралското семейство в описи с чакащи “, сподели Ингрид Сеуард, специалист по английската кралска фамилия. „ Мисля, че те ще следят персоналното развиване на децата си и ще видят дали ще бъдат щастливи надалеч от вкъщи си. “

Преживял сериозна драма в детството си, Уилям е доста деликатен към психологичното здраве на децата си. Възможно е Уилям и Кейт да разсъждават по този метод: в случай че децата са щастливи в учебното заведение си, за какво да измененията нещо?

В момента принц Джордж и 6-годишната принцеса Шарлот посещават учебно заведение „ Томас Батерси “, което бе сложено под карантина при започване на пандемията от ковид. Съдбата на просветителните институции в Обединеното кралство към момента не е известна, тъй че евентуално херцозите на Кеймбридж няма да би трябвало да вземат съдбоносно решение незабавно.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР