Когато между мъж и жена има симпатия, и двамата ги

...
Когато между мъж и жена има симпатия, и двамата ги
Коментари Харесай

За дамите: Научете се да флиртувате секси

Когато сред мъж и жена има благосклонност, и двамата ги обзема леко неспокойствие, подкрепено от последна колебливост. Страхуват се да приближат другия, стопират се. В резултат на това остават сами.

Сега, обаче, е настояща разкрепостеността и хората са измислили прелестен метод за другарство, криещ в себе си подмятания за желанията им. Игривият флирт може да очарова даже и на пръв взор най-недостъпния човек.

, в който е заложен прелестен глас, уверени ударения и впечатляващи действия. Дори един елементарен жест може да е детайл на флирт.

Външният тип оказва помощ за сходно властно държание. Нежните гънки на косата ще кажат на мъжа, че момичето наподобява женствено, а облеклото може да добави облика на буйна и огнена жена. Украшенията и аксесоарите също са потребни при флирт с мъж. Неизменна част от флирта са красивата усмивка и нежно гледащите очи, хвърлящи понякога наивни погледи. Дори походката на дамата може да е детайл от флирта.



Целта на флирта

Не е правилно, че момиче, което флиртува с мъж, е. Флиртувайки, тя демонстрира своето предимство, успокоение и лекотата, с която поддържа връзка. Така дамата показва, че въобще не е наивна и че с цел да ѝ се харесате, ще би трябвало да положите много физически и морални старания. Излишната упоритост може да ви изиграе неприятна смешка, по тази причина е значимо да не прекалявате. Мъжете се усещат уверени, когато получават женско внимание, а това може да докара до безочливо и жестоко отношение. Най-важното във флирта е дамата да усеща границата сред кокетството и упоритата натрапчивост. Изкуството се крепи върху приятни и красиви изречения, които да галят слуха на събеседника. Този тип другарство не позволява нецензурни изрази. Говорейки жаргонно и вулгарно, дамата нормално отблъсква мъжете, въпреки днешно време да има и мъже, които харесват точно подобен звук.

Ти си персона

Жената не би трябвало да не помни, че е персона и че има своите правила и стандарти. Ако се държи като скромна госпожица, до момента в който в душата ѝ кипи пристрастеност или пък показва предизвикателно държание, а в действителност е скромна, рискува да сътвори неправилна визия за себе си. Важно е човек да бъде себе си и да не се опасява да покаже даже негативните си черти. Понякога може тъкмо те да очароват мъжа.  

Жената би трябвало да резервира успокоение и душевно равновесие. При флирт тя упражнява властта си над мъжа. Не е наложително да сте „ желязната лейди “. Флиртът може да е гальовен и лек и да притегли сполучливо вниманието на мъжа. Един от главните правила е възприятието за комизъм и умеенето да иронизирате личните си дефекти. Благодарение на това можете да имате страховит триумф. В запознанствата с хора от противоположния пол не трябва да забравяте, че всеки човек е по своему самостоятелен и надарен.



И за край...

Флиртът е здравомислещ метод към започването на. Важно е при кокетничене дамата да се покаже такава, каквато би желал да я види мъжът. Често мощният пол не счита за собствен блян кокетните и предизвикателни дами. В мъжкия свят пример за съвършенство е скромната, приятна госпожица. Така че преди да започнете да флиртувате по-кокетно, замислете се дали събеседникът ви желае това и по какъв начин ще го одобри.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР