„Когато масово принуждаваш членове от ръководството на твоята партия да

...
„Когато масово принуждаваш членове от ръководството на твоята партия да
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Време е за оставка на Борисов, връщаме се към болшевизма

„ Когато всеобщо принуждаваш членове от управлението на твоята партия да подават оставки, в последна сметка, неизбежно, поражда въпроса и за твоята оставка . Това значи, че тази партия няма право да ръководи и да взе участие в ръководството на страната “.
Така водачът на НФСБ и народен представител от „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов разяснява следващата оставка в редиците на ГЕРБ, в лицето на Делян Добрев.
По-рано през днешния ден Народното събрание приключи депутатските компетенции на Делян Добрев, който подава оставката си след диалог с премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.
Причина за нея стана медийна обява, съгласно която родственици на депутата са купували парцели в София на занижени цени. Добрев обаче остава регионален координатор на партията в Хасково.
Лидерът на НФСБ акцентира, че той и депутатите от партията му не са подкрепили следващата оставка .
„ Фокусът се насочва поредно върху обособени хора и се стига до това обезкървяване на това Народно заседание и няма по какъв начин да отречем, че за това има заслуга и министър-председателя “, съобщи водачът на НФСБ. По думите му Бойко Борисов има съществена заслуга за процеса , който върви сега, тъй като приема оставки на кг и показва, че " не му пука за потенциала на Народното събрание и изпълнителната власт " .
" Някой си фантазира, че кадърните фрагменти в България са изобилен източник. Непрекъснато се генерират от някъде. Делян Добрев е сръчен, виновен човек . Изключителен експерт “, добави още Симеонов.
Според него по-скоро на Делян Добрев му е писнало, тъй като всеки си има лимит на търпението. „ Всеки, с изключение на помиярите нямат лимит на самообладание. Много хора имам предвид “, добави още Симеонов.
Според него процесите в страната ни доближават към времето на великата културна гражданска война на Мао Дзедун , когато се е разчиствал политическият хайлайф тъкмо с такива ограничения и такива оскърбителен акции.
„ Ако някой от вас знае изобщо защо приказвам. Надали сте чували за великата китайска културна гражданска война “, сподели Симеонов.
Във връзка с причините на премиера за оставките с морала, Симеонов прикани да не му дърпат езика . „ Мисля, че се прекалява, повторих. С тази акция по почистване на кадърни хора.
В последна сметка, когато всеобщо принуждаваш членове от управлението на твоята партия, хора, които са на управителни длъжности, неизбежно въззниква въпроса и за твоята оставка . Какво значи това? Това значи, че тази партия няма право да ръководи и да взе участие в ръководството на страната.
Няколко оставки – да, само че хора, които без всевъзможни аргументи са принуждавани да си подават оставка , че техните родственици имали някакви парцели, това е болшевизъм. Това е връщане на времената в първите дни след 9 септември “, добави Симеонов. Според него сме очевидци на болшевизация на обществото .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР