Когато Луната достигне градусите на Слънцето в същото съзвездие, започва

...
Когато Луната достигне градусите на Слънцето в същото съзвездие, започва
Коментари Харесай

Новолунието във Водолей показва пътя към бъдещето

Когато Луната доближи градусите на Слънцето в същото съзвездие, стартира новата фаза на Луната. Това е началото на нов лунен цикъл. Слънцето, което съставлява нашата същина, центриране, вътрешна светлина и същинска безкрайна и изобилна природа, се събира дружно с Лунатаъ – нашите страсти, мемоари, възприемчива и наследствена природа.

Новолунието на 1 февруари в 07:47 часа във Водолей ни демонстрира пътя към бъдещето. То въодушевява копнежа ни за независимост и общественост и укрепва интуицията ни. С Уран в квадрат, силата на Водолея е изключително подчертана освен това новолуние и ще бъдем допрени по един или различен метод от тези еволюционни мощни сили през идващите месеци. Най-добре е, в случай че се подготвим за разтревожен, непослушен и нерешителен миг незабавно, тогава ще ни бъде по-лесно да запазим успокоение, когато мощен вятър задуха към ушите ни. Ние сме призовани да отстояваме нашите полезности и стремежи.

Водолей, с детайла Въздух, ни кара да мислим повече, ръководен от Уран, другата планета. Това са галактическите ветрове, които духат, с цел да задействат нашата истинска, непокорна страна, страната, която нарушава старите модели и не приема да бъде една от тях. Черната овца, която отваря пътя, правейки път на другите да минат. Но не трябва да забравяме, че с цел да бъдеш в действителност свободен е нужна огромна отговорност, която върви ръка за ръка с дисциплината.

Новолуние във Водолей – ръководен от Уран, този закрепен знак ни учи на смяна, аналитично мислене, да излезем отвън кутията, без етикети, без затвори, Водолеят идва да приказва за нова визия и подготовка за бъдещето. В тази доста значима нова Луна погледнете във вашата натална карта къде, в кой астрологичен дом попада Водолей, 12 градуса и 20 минути. Този дом може да бъде страховит портал за футуризъм, еволюция, промени и ентусиазъм за вас тази година.

Новолунието във Водолей визира освен груповия живот, само че и персоналния. Това е фаза, с цел да помним, че дружно можем да отидем по-далеч. Но би трябвало да сме сигурни, че всички гребем в една посока. И за това е от значително значение да се употребява ясната и почтена връзка.

Новолунните нощи са тъмни. По време на Новолунието е идеалното време за това: тъмната нощ на открито да ни приканва да погледнем във вътрешния си мрак, с цел да пресъздаваме вътрешното си звездно небе. Медитирайте и се запитайте:

- Какво носи ентусиазъм в живота ми?

- Къде в живота си не съм изцяло приведен/а в сходство със същността си?

- Какви са фантазиите ми?

- Как мога да понижа проблемите и да намеря повече решения на компликациите си?

- В коя област от живота си мога да внеса повече деловитост посредством моите дейности?

-Какви привички, мисли, думи, връзки, занимания, облекла и така нататък, които имаха смисъл преди, само че които в този момент са остарели, би трябвало да иновирам и обновя в живота си?

- Какво ново мога да внеса в живота си?

Това е съвършен ден, с цел да сигнализирате на Вселената, че сте подготвени да се измененията.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР