Когато клетвопрестъпник и нарушител на Конституцията, тръгне да рине лъжи,

...
Когато клетвопрестъпник и нарушител на Конституцията, тръгне да рине лъжи,
Коментари Харесай

Карадайъ: Когато клетвопрестъпник тръгне да рине лъжи, най-малкото трябва да му направите забележка

" Когато клетвопрестъпник и извършител на Конституцията, тръгне да рине неистини, най-малкото би трябвало да му извършите забележка. На този измамник би трябвало да му напомним, че тематиката " Магнитски " е настояща, забавна и любопитна и е добре да се запознае, само че единствено да не лъже. Иначе по тематиката господин Пеевски си води делата в Съединени американски щати, тя е демократична страна, има законодателство и вървят избрани процедури. Но да му напомним на този измамник, че е подписвал документи, в които споделя, че няма нищо общо. Тогава ли сте лъгал или в този момент. Да напомним и на дружината му, която от една година е на власт, че техните актове българският съд ги афишира за противозаконни ". Това сподели от парламентарната естрада водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, обръщайки се към министър председателят Кирил Петков и ръководителят на Народното събрание.

Карадайъ се обърна към ръководителя на Народното събрание дебатът да се върне към днешната тематика - вотът на съмнение. Мястото на тематиката " Магнитски " е в прокуратурата, означи той, представен от Dariknews.bg.

" Единият споделя, че е подкупен, другият споделя, че е подкупен. По тази причина, народни представители, ви приканвам да осъществим Конституцията на Република България и правилника на Народното събрание и да ги отстраним от властта ", прикани водачът на Движение за права и свободи.

Андрей Гюров прикани от трибуната ръководителя на Народното събрание да накаже Карадайъ.

По-рано през днешния ден депутати от Движение за права и свободи напуснаха дебата по вота на съмнение в Народното събрание, с цел да поздравят симпатизантите си, събрали се пред Народното събрание.

Част от парламентарната група на Движение за права и свободи, отпред с Мустафа Карадайъ, излязоха при протестиращите пред Народното събрание.

Мустафа Карадайъ даже поздрави на турски език част от събралите се симпатизанти и се ръкува с тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР