Когато жената пъшка и стене по време на секс, мъжът

...
Когато жената пъшка и стене по време на секс, мъжът
Коментари Харесай

Защо жените издават звуци по време на секс?

Когато дамата пъшка и стене по време на секс, мъжът има вяра, че я е задоволил и се усеща господ в любовта, написа obekti.bg. Но дали не бърка в догатката си?

Това, което учените Гейл Брюър и Колин Хендри са открили в едно свое проучване, е извънредно любопитно. В проучването са взели присъединяване 71 полово дейни дами на възраст сред 18 и 48 години. Целта била да се разбере какви звуци издават дамите при секс и най-много по каква причина.

Жените стенат най-често, с цел да възбудят мъжете

Съвсем рядко чувствените звуци по време на секс имат общо с удоволствието на дамата. В извадка от проучването се споделя: „ 66 % от участничките признават, че пресилените им стенания целят да ускорят еякулацията на колегата. “ С други думи, свършвай по-бързо, че ми писна! А аргументите за нетърпението им били най-различни: отмалялост, досада и даже болежка. 92 % пък считали, че като пъшкат, покачват самооценката на мъжа. Оказало се, че в реалност множеството от запитаните дами избират да изживеят оргазма си тихомълком, без доста звук.

Разговорите способстват за смяната

За какво приказват резултатите от въпросното изследване? В последна сметка за това, че множеството от нас живеят в непрекъснат стрес и времето просто не им стига. От всичко това страда връзката. За да вкараме любовния си живот в нови релси, би трябвало повече да беседваме, вместо да пъшкаме. Предимствата са явни: позитивната смяна в интимната сфера ще понижи всекидневния стрес и провокираните от него отрицателни последствия ще бъдат сведени до най-малко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР