Когато искате да сте заедно с един мъж, комуникацията е

...
Когато искате да сте заедно с един мъж, комуникацията е
Коментари Харесай

Не иска да сте заедно, но защо постоянно ви праща съобщения?

Когато желаете да сте дружно с един мъж, връзката е най-важна. На доктрина запознанствата би трябвало да са елементарни като сюжет на сантиментален филм – харесвате се, срещате се, в случай че не, казвате „ Благодаря, идващия! “ и продължавате напред. Но в действителния свят, изключително в нашата цифрова ера, нещата рядко са толкоз елементарни. Мозъците ни са устроени за връзка и взаимоотношение.

Писането на текстови известия, което е лесна и неангажираща форма на връзка, постоянно се трансформира в инструмент за поддържане на тези връзки, колкото и повърхностни да са те. Това не постоянно е толкоз надълбоко. Понякога става дума просто за удобството да имаш с кого да приказваш.

Така че, когато той изпраща текстови известия, без да демонстрира явен интерес да сте дружно, това може частично да се дължи на рестриктивните мерки на текстовите известия като метод на връзка. По-лесно е да изпратиш случайно известие, в сравнение с да изразиш възприятията си или неналичието на такива с думи.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето някои аргументи за какво той непрестанно ви праща известия, в случай че не желае да сте дружно?

Той се усеща уединен

Всеки се усеща малко уединен в дадени моменти и когато това се случи, нормално се обръща към хората, които му обръщат внимание. За него е доста евентуално тъкмо вие да сте един от тези хора. Когато се усеща малко подтиснат, той ви изпраща известие и знае, че ще му отговорите. Той не се интересува да сте дружно, вместо това желае да запълни празнотата, като си комуникира с вас.

Харесва му да приказва с вас

Вие сте занимателна и имате страховит темперамент, тъй че за какво той да не желае да приказва с вас? Той се любува на диалозите, само че не се интересува да сте дружно. Той е благополучен да ви изпрати няколко известия, да споделите няколко смехории и да продължи с деня си. Може би просто ви приема като добър другар, даже да не желае да сте дружно като двойка.

 

 

Той е неотдавна свободен

Този вид мъже навлизат в непозната територия. Те не са били сами от известно време и в този момент са залети от нови дами. Ако той преди малко е излязъл от връзка, не приемайте думите му на съществено. Вероятно той не е подготвен за обвързване, само че желае да играе на терена. Ето за какво ви написа, макар че не прави крачка. Все още не е сигурен дали желае да сте дружно или просто флиртува, тъй че даже да не го прави преднамерено, не му позволявайте да играе с възприятията ви.

 4 зодии, които чакат някогашния си да осъзнае, че би трябвало да са заедно; да сте дружно

Той просто е благ

Преглеждали ли сте в миналото диалозите си? Кой инициира текстовите известия? Ако вие стартирате диалога, той може да ви написа в отговор, единствено с цел да бъде благ, а не тъй като желае да сте дружно. Лесно е да се увлечете и да си помислите, че той е този, който ви написа. Освен това едносричните отговори не са същински известия, тъй че анализирайте добре връзката, която имате, тъй като тя ще ви даде доста отговори.

 

 

Опитва се да реши интереса ви

Мислете за това като за игра на пинг-понг, в която той се пробва да разбере по какъв начин ще реагирате. Възможно е да ви написа, не тъй като се интересува изцяло, а с цел да ревизира до каква степен ви харесва. Сякаш изпраща сигнали, пробвайки се да реши равнището на интереса ви, преди да реши идващия си ход. Така че, когато ви написа и не демонстрира ясни признаци, че желае да сте дружно, се запитайте: Защо прави този опит? Вашето време и страсти са скъпи – не позволявайте те да бъдат част от нечия игра на гадаене.

Наслаждава се на преследването, а не на улова

Представете си това: Той е котката, а известията – въженцето – обича да гони, само че откакто го хване, към този момент не е толкоз занимателно. Някои момчета изпращат текстови известия, тъй като се любуват на вълнението от преследването, на тръпката да привлекат вниманието ви. Но щом го получат, губят интерес и нямат предпочитание да сте дружно. Това е като игра, в която преследването е по-вълнуващо от самото хващане. И по този начин, за какво ми написа известия, в случай че го интересува единствено преследването?

Той желае да ви резервира като другар

Представете си, че имате обичан другар за кафе, само че нямате желание да се срещате с него – тъкмо по този начин ви вижда той. Той ви написа, тъй като цени другарството ви и се радва на компанията ви, само че не търси романтика и да сте дружно. Той се пробва да каже: „ Ти си страховит другар “, само че нищо повече. Това е благо, само че когато очаквате друго, е объркващо. Защо ми написа, в случай че сме единствено другари?

Той държи опциите си отворени

Забелязвали ли сте по какъв начин някои момчета са като купувачи на ликвидация и държат на неща, които може и да не купят? Точно това се случва тук. Възможно е той да ви написа, тъй като държи опциите си отворени, не е подготвен да се обвърже, само че не е подготвен и да се откаже. Всяко „ Здравей, по какъв начин си? “ е неговият метод да ви държи на рафта, ако въпреки всичко реши, че вие сте това, което желае. Ти си освен това от „ може би “, тъй че за какво ми написа, в случай че просто преглежда?

 живеете заедно; да сте дружно

Той се опасява да не те загуби изцяло

Той се опасява да ви изостави изцяло. Може да не желае да сте дружно, само че концепцията да ви загуби изцяло е плашеща. Съобщенията му са метод да ви задържи в живота си, въпреки и от разстояние. Това е комбинация от боязън и обвързаност – объркваща комбинация за всеки, който получава известието. И по този начин, в случай че той не си пада по мен, за какво се опасява да ме загуби? Може би, тъй като просто държи на вас, само че не желае да сте дружно по метода, по който вие си представяте.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР