Когато искате да направите кухнята си по-светла, трябва да сте

...
Когато искате да направите кухнята си по-светла, трябва да сте
Коментари Харесай

15 идеи как да направите кухнята си по-светла

Когато желаете да извършите кухнята си по-светла, би трябвало да сте готви с хрумвания по какъв начин да осъществите това. Както във всеки интериор, по този начин и в кухнята е значимо да се употребява пластово осветяване, което значи да се употребяват няколко осветителни тела, с цел да се обезпечи уравновесено и добре осветено помещение.

Като главен източник на светлина в кухнята използвайте амбиентно осветяване, като полилеи или вградени осветителни тела. Използвайте осветяване за задания, като да вземем за пример LED ленти под горните шкафове, с цел да осветите мястото за готвене. След това включете акцентно осветяване, като да вземем за пример лампи за картини или стенни свещници.

 15 хрумвания по какъв начин да извършите кухнята си по-светла

 Бегонията: елегантен пъстър лукс и вълнуваща прелест

 Бегонията: елегантен пъстър лукс и вълнуваща прелест

Не се тормозете, в случай че не сте сигурни от кое място да започнете, почерпете ентусиазъм от тези стилни кухни, които отдават приоритет на това вашата стая да бъде по-светла.

Жълти детайли

Освежете пространството със слънчевожълти висящи лампи, които могат да се съчетаят с яркосини долни шкафове за палав жанр. Жълтото ви подсигурява по-светла стая, а също така ще бъдете в въодушевление поради приятния колорит.

Полилеи с мъниста

С точната доза текстура с два полилея с мъниста над просторен кухненски плот ще извършите стаята си по-светла. Няма да имате тъмни кътчета, където няма да можете да свършите безусловно нищо.

Осветление от транспарантно стъкло

Запазете модерността и минимализма с висулки от транспарантно стъкло, които всяка една стопанка може да окачва високо над кухненския плот. През стъклото светлината може да минава елементарно и по този начин кухнята ви ще бъде доста по-светла.

Естествена плетка

Независимо дали обичате крайбрежния жанр, или търсите неповторим метод да придадете на интериора текстура, висулките от ратан са отговорът. Вдъхновете се от и окачете три над плота. Така вашата кухня ще бъде по-светла.

Елегантно осветяване на пода

Осветлението на релси е функционално и гъвкаво – множеството от тях имат преносими глави, тъй че можете да ги регулирате съгласно потребностите. Благодарение на семплото осветяване това разрешава на зелените шкафове и мраморните плотове да заемат централно място.

Черно и златно осветяване

Ако мислите да смесвате метали, знайте, че черното и златното са безконечна композиция. Харесва ни по какъв начин домакините съчетават златни лампи за картини с черни и златни висулки. С тази концепция вашата кухня ще стане по-светла.

Златни висулки с глобус

За една елегантна кухня, въодушевена от модерния жанр от средата на предишния век можете да окачите трио стъклени висящи лампи над кухненския плот.

 по-светла 15 хрумвания по какъв начин да извършите кухнята си по-светла

Двуфункционално осветяване

В тази кухня, горист висулков детайл осветява дървения кухненски остров, а златна лампа за картини осветява цялостната с книги полица. Така ще имате по-светла кухня в доста грациозен тип.

Индустриални медни висулки

Въпреки че покривният прозорец и дъгообразните прозорци от пода до тавана внасят доста светлина, индустриалните висулки и солидният полилей с кълба издигат стила във всяка кухня.

Бяло и златно осветяване

Полилей, въодушевен от Спутник, прибавя нотка модернизъм към това другояче провинциално пространство. Бялото сигурно значи по-светла кухня.

Месингов полилей с основен камък

Заигравайки се с естетиката на селската къща, дизайнерка окачва месингов полилей в жанр свещник на открития дървен таван. Ако имате подобен вид дом, то сигурно едно такова решение ще ви донесе по-светла  кухня.

 по-светла 15 хрумвания по какъв начин да извършите кухнята си по-светла

Висулките са водещи

Двойка стоманени висулки с глобус обезпечават задоволително светлина в една кухня. Затова можете да се спрете и на това решение в случай че търсите по какъв начин да се справите с казуса, с цел да имате по-светла стая.

Мечтателни барабани

Две конусовидни барабанни висулки внасят неповторим промишлен привкус. Огромните осветителни тела се съчетават съвършено с открития дървен таван. Така че в случай че живеете в кухня, можете да се спрете на това решение.

Златен отблясък

Златна куполна висулка свети на фона на тежките, тъмносиви шкафове. Това ще ви донесе доста светлина и пресен лъх, който да направи кухнята ви доста по-различна и неповторима.

Ясни бели висулки

Елегантни бели висящи лампи разрешават на покрития с бамбук пло и наситено синия тил да заемат централно място в една съвременна кухня. Опитайте тази концепция и ще имате по-светла стая, без да инвестирате огромна сума пари.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР