Когато Емаза Гибсън подписва договор със звукозаписното студио на Джейсън

...
Когато Емаза Гибсън подписва договор със звукозаписното студио на Джейсън
Коментари Харесай

Обещаваща певица, подписала договор с известен изпълнител: Искаше единствено да ме вкара в леглото

Когато Емаза Гибсън подписва контракт със звукозаписното студио на Джейсън Деруло, тя има вяра, че е постигнала своята фантазия и оттук-насетне музикалната й кариера ще тръгне нагоре. Мечтата ѝ обаче е помрачена съвсем незабавно, тъй като откакто поставя подписа си под договора, Деруло стартира да й насочва предложения за интимно доближаване.

„ Обезпокоена съм и съм травматизирана. И преди се бях сблъсквала с нечовешко държание, само че това... На процедура още веднъж се върнах на изходно състояние “, споделя огорчено в изявление за NBC News Гибсън, която признава, че това не го е очаквала от знаменит реализатор като Деруло.

Гибсън, която дефинира себе си като човеколюбец и деятел, заяви, че е подала тъжба против 34-годишния реализатор. По думите ѝ към нея били отправени няколко „ нежелани полови намека “ от Деруло, въпреки тя ясно да му е декларирала, че не демонстрира интерес в тази тенденция. Сега тя е уверена, че всичко това е било единствено за да я вкара в леглото.
                             

Двамата са се срещнали през лятото на 2021 година и тогава Деруло ѝ заречен, че до 6 месеца тя към този момент ще има публикуван албум. Тогава, разчувствана от развоя на събитията и фантазията ѝ най-сетне да има солова кариера, Гибсън без да се замисля подписва контракта си с Деруло.

В жалбата си Гибсън е обяснила, че Деруло продължавал настоятелно да я кани на срещи, които тя отказвала, защото имала желанието да поддържат само професионални връзки. Отказите ѝ разстроили Деруло дотам, че той почнал да идва в звукозаписното студио с алкохол.

25-годишната изпълнителка даже споделя, че в някои от случаите музикантът е носил и кокаин, като в същото време продължавал да желае от нея да вършат секс, в случай че „ към момента желае да пробие в музикалния бизнес “.

Продължавам да се боря за това, което считам, че е вярно. Защото случилото се с мен не беше хубаво. И не желая никой да мине през това, което аз изживях. Просто си пропилях времето, а ми обещаваха толкоз доста неща..., добавя още Гибсън.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР