Когато демократите някой ден си върнат Камарата, искат ли републиканец

...
Когато демократите някой ден си върнат Камарата, искат ли републиканец
Коментари Харесай

Порицанието е подходящо наказание за трика с издърпване на пожарна аларма на реп. Джамал Боуман

Когато демократите някой ден си върнат Камарата, желаят ли републиканец да извади пожарни аларми, с цел да попречи на значим избор?

Изглежда по този начин: съвсем всички от тях в четвъртък гласоподаваха срещу резолюцията за неодобрение на представителя Jamaal Bowman (D-NY) поради неговия трик с евакуиране на пожарна тревога на 30 септември, макар че мярката към момента беше призната, 214-191.

Боуман го направи, с цел да попречи на гласуването в Камарата на представителите по отношение на мярка за попречване на прекъсване на работата на федералното държавно управление, нещо, което демократите смятаха за значимо.

Да, той към момента твърди, че е било случай. Но видеото от охранителната камера го демонстрира по какъв начин отстранява две табели за спешен излаз от вратите, преди да дръпне алармата – и по-късно бяга.

Освен това, както означи конгресменът Дейв Джойс (R-Охайо), Боуман можеше да предприеме дейности, с цел да „ разсее обстановката “, само че „ избра да не предизвести “ полицейските чиновници на Капитолия, „ показвайки сра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР