Когато делегации от Москва и Киев се срещнаха в Беларус

...
Когато делегации от Москва и Киев се срещнаха в Беларус
Коментари Харесай

„Точка без връщане“: Защо Киев не иска да седне с Кремъл

Когато делегации от Москва и Киев се срещнаха в Беларус за секрети мирни договаряния седмици откакто Русия нахлу в Украйна, на водещия договарящ на Украйна лиши по-малко от един час час да губи вяра.

За да постави завършек на войната, Русия беше изпратила някогашен министър на културата – печално прочут със абсурда с плагиатство на докторска степен – и националист, който неотдавна беше изправен пред обвинявания в полов тормоз.

„ Бяха към 45 минути след първия кръг от договарянията, когато стана ясно интелектуалното равнище на тези хора – неналичието им на схващане, че войната е война “, сподели Михайло Подоляк пред AFP по време на скорошно изявление в Киев.

" Тези хора не бяха подготвени да договарят. Те бяха просто механически личен състав без съвсем никакво въздействие в Русия. Те пристигнаха, прочетоха избрани ултиматуми и това е! " президентският консултант добави.

Почти две години откакто тези срещи се провалиха, има възходящи апели към украинските публични лица да се върнат към пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР