Когато чуем Кан, си представяме изискания град на френската Ривиера,

...
Когато чуем Кан, си представяме изискания град на френската Ривиера,
Коментари Харесай

Хайди Клум отново почти гола

Когато чуем Кан, си представяме изискания град на френската Ривиера, където на аления килим на бул. " Кроазет " минават най-големите звезди на киното, блестящи и елегантни в очакване на следващото събитие за гилдията.
 Когато Джулия Фокс се облече провокативно и в Кан
Джулия Фокс с (полу)гола провокация в Кан

Поредният дръзновен тоалет на модела

Картинката тази година се оказва много по-различна. Освен артисти, режисьори и други кинотворци, тук са и известни персони, които нямат общо със снимането на филми. А елегантността е отстъпила място на полуголи тоалети и откровена провокация.

В редиците на появилите се съвсем както майка ги е родила Джулия Фокс и Ирина Шейк се включи и Хайди Клум. Всъщност не сме сюрпризирани, тъй като в последните години немският модел сякаш няма различен метод на обличане.

49-годишната Клум беше избрала рокля на Zuhair Murad Couture в крещящо жълто. Допълнение към яркия цвят беше супер високата цепка на бедрото й, както и по този начин настоящото в последно време деколте, които оставя съвсем задачите гърди на показ.

Клум влезе в ролята си на модел и театралничи по всевъзможни способи, а при едно повдигане на ръцете си едната й гърда остана напълно на показ. Това обаче нямаше по какъв начин да я тормози - въпреки всичко тя е привикнала да снима по този метод. Пък било то и на аления килим в Кан.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР