Когато човек е на открито, вероятността за заразяване е по-ниска,

...
Когато човек е на открито, вероятността за заразяване е по-ниска,
Коментари Харесай

Симидчиев: Надявам се днес да приемем задължителния зелен сертификат за НС

Когато човек е навън, вероятността за заразяване е по-ниска, само че не е равна на нула, сподели Александър Симидчиев в студиото на „ Здравей, България” във връзка днешните празнувания на Богоявление. Той разяснява и проблема със зелените документи в Народното събрание.



Здравната комисия одобри решението за наложителен зелен документ в Народното събрание, само че правната – не. Водеща в тази ситуация обаче е здравната комисия, изясни Симидчиев.

Имаше забавна полемика, доста градивна. Надявам се още през днешния ден решението да бъде признато. Депутатите сме равни на всички останали хора, само че сме високорискови, тъй като се срещаме всекидневно с доста хора, добави националният представител. По думите му, сътрудниците му ще заплащат сами проучванията си в случай че откажат да се имунизират против COVID-19.

Новите инфектирани за последното денонощие са доста, само че това към момента не е Омикрон, а е Делта разновидността, който е рисков и вкарва хората в болница. Омикрон към момента не е имал време да стане доминантен вид на територията на България, безапелационен е пулмологът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР