Когато четем коментарите в Youtube под новата песен на Михаела

...
Когато четем коментарите в Youtube под новата песен на Михаела
Коментари Харесай

Защо всички обичат Михаела, а слушат чалга

Когато четем мненията в Youtube под новата ария на Михаела Маринова „ Само теб ”, си мислим, че тя е най-обичаната и слушана българска певица. 99% от отзивите са позитивни и даже ласкави. Феновете я дефинират като най-хубавия актуален български глас и я желаят не къде да е, а на Евровизия 2020.

Когато обаче обърнем внимание на броя гледания, виждаме напълно друга наклонност. За три дни Мишето, както я назовават почитателите <210>, е събрала малко повече от 100 хиляди проявления в платформата за видеосподеляне. За съпоставяне, сътрудниците <210> Преслава и Азис натрупат 5 пъти по-голямо количество гледания единствено в границите на 1 ден. А под техните песни отрицателните мнения са много повече от похвалите.

Излиза, че българският слушател не е напълно прям. За пред хората харесваме културната и изискана музика, а у дома надуваме кючеци. Ако си спомняте, и с Биг Брадър беше същото. Уж всички се възмущаваха от сеира в шоуто, а в един миг рейтингът му скочи до три милиона. Чудя се какво им пречи на почитателите да си признаят какво им е на сърце. Дали Азис, или Михаела - няма значение. Важното е да му се кефим.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР