Когато Бойко Борисов започна да говори на руски, Путин се

...
Когато Бойко Борисов започна да говори на руски, Путин се
Коментари Харесай

Илиян Василев: Бойко Борисов играе игра, която е над възможностите му

Когато Бойко Борисов стартира да приказва на съветски, Путин се обърна към преводача за помощ. Той играе една игра, която е явно над опциите му. Тя, несъмнено, не е и в полза на българския консуматор и поданик. Да останем на газовата на картата на Европа - нищо не значи за елементарния българин. Борисов, хем би трябвало да се съобрази с разпоредбите в Европейския съюз, хем и с тези от неговия генотип (бел ред Путин и Ердоган).'' Това съобщи довечера в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком анализаторът и някогашен дипломат на България в Русия Илиян Василев.

''Турски поток'' не трансферира газ, а монопол. Трансферира геостратегия на Русия. Борисов не желае това да се назовава Турски поток, тъй като той е в санкционен лист. Проблемът на този план не е в построяването, а в разрешението за експлоатация'', разяснява Василев.

Той (бел. ред. Борисов) беше значим на Путин и Ердоган, тъй като е единствен представител на страна от Европейския съюз, та нали планът се води европейски'', изрази мнение някогашният ни дипломат в Москва за днешното наличие на Бойко Борисов в Истанбул във връзка откриването на газопровода ''Турски поток''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР