Когато България може да печели от собствената си инфраструктура над

...
Когато България може да печели от собствената си инфраструктура над
Коментари Харесай

Петков: Пропуск е България да не печели над 2 млрд. годишно от собствена инфраструктура

Когато България може да печели от личната си инфраструктура над 2 милиарда на година и когато може да го направи по метод, по който Европейски Съюз е склонен, мисля, че ще бъде голям пропуск да не го направи. Това съобщи в Сливен съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, представен от БНР.

Думите му бяха във връзка решението на президента за новите енергийни вноски върху вноса и преноса на газ през България.

Петков отбрани министъра на финансите за решението и акцентира, че изясни, че макар, че е сезиран Конституционен съд, това не стопира осъществяването на събирането на наложената към този момент такса.

Той още веднъж съобщи, че на изключителното съвещание на Народното събрание на следващия ден за отменяне ветото на президента върху измененията в Закона за енергетиката.
 Борисов другарски към ПП-ДБ: Да отхвърлим ветото на президента на следващия ден
Борисов другарски към ПП-ДБ: Да отхвърлим ветото на президента на следващия ден

Призовава ги да не опитват с доверието на ГЕРБ

" Най-важният ден за хората, когато идващите два дни в действителност би трябвало да решат кой да бъде градоначалникът, кой да бъде индивидът, който идващите четири години ще ръководи техните обитаеми места. Да не им хвърляме прахуляк в очите със 73 стотинки , с не знам какви стотинки, тъй като всичко, което е обвързвано с " Лукойл ", постоянно може да се реши и след изборите ", аргументира той решението.

Припомняме, за на следващия ден е за ветото на президента върху измененията в Закона за енергетиката. То бе свикано по волята на ГЕРБ и Движение за права и свободи, а от втората по бройка мощ в Народното събрание - ПП/ДБ, към този момент обявиха, че.

В отговор водачът на ГЕРБ Бойко Борисов посъветва с доверието на ГЕРБ-СДС и да дойдат на следващия ден, тъй че дружно
 Асен Василев: Президентът Радев пази ползите на
Асен Василев: Президентът Радев пази ползите на " Газпром "

България ще си вземе спомагателните пари от " Газпром ", убеден е финансовият министър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР