Кое момиче не си мечтае да се омъжи щастливо? Спомнете

...
Кое момиче не си мечтае да се омъжи щастливо? Спомнете
Коментари Харесай

Сънища, които предричат скорошна сватба

Кое момиче не си мечтае да се омъжи щастливо? Спомнете си какво сте сънували в последно време - може сънищата ви да предсказват скорошна женитба!

Насън виждаме доста облици, обстановки и предмети, които ни сервира подсъзнанието ни. Събрахме за вас най-изпитаните знаци – в случай че ги сънувате, можете да очаквате сватба! Не забравяйте обаче, че всички сънища са самостоятелни и че тълкуването им може да е мощно подвластно от настоящата обстановка и от характера ви.

Делфини, зайци или лъвове

Различните животни посещават сънищата ни, с цел да ни кажат нещо. Ако сте сънували бели зайци, лъвове или делфини – скоро ви чака женитба! Лъвовете символизират началото на нова връзка, делфините – щастливия брак, белите зайци (и мечките) са знак за честност и лоялност от страна на колегата ви. Всичко това ви предсказва продължителна и щастлива връзка.

Входна врата

За неомъжена жена вратата е знак за огромни промени в персоналния живот, а точно за скорошна женитба. Този знак ви подсказва, че любовта е към този момент на прага ви. Трябва единствено да я хванете и да я задържите.

Щъркел и гнездо

Сънуваното гнездо символизира началото на нова връзка. За неомъжени е знак за скорошна женитба и деца. Същото пояснение има и сънуваният щъркел.

Шоколадови бонбони

Ако насън се наслаждавате на усета на шоколадови бонбони, това предсказва буйна любовна връзка. Ако обаче ядете пасти, чака ви запознанство с подъл човек, който сигурно не е мъжът на фантазиите ви. Бъдете деликатни.

Пръстени, гривни и гердани

В действителния живот скъпите декорации са симптом за благосъстояние. В сънищата обаче са намек за скорошна женитба. Сред бижутата би трябвало да има кръгли предмети – гердани, гривни и несъмнено пръстени. Особено огромни шансове за сватба ще имате, в случай че насън към този момент носите тези декорации или пробвате пръстен на ръката си.

Предложение за брак

Ако този сън не е резултат на ежедневните ви размисли и фантазии, значи скоро ще се сбъдне! Особено в случай че в предлагането взе участие и подарен годежен пръстен. Ако към този момент сте омъжени и сънувате нещо такова обаче, загледайте се в държанието на мъжа си. Възможно е да си има държанка.

Пробване на воал

Сънищата рядко демонстрират непосредствено това, което предсказват, само че този случай прави изключение! Ако неомъжено момиче сънува, че се готви за женитба – опитва булчински воал, избира рокля, харесва си прическа – значи в действителност ще има женитба!

Красиви обувки

Обувките са знак на нов стадий в живота – какъвто е бракът. Ако обувките са чисти, красиви и комфортни, бракът ви ще бъде благополучен и нескончаем. Ако обаче сънувате нови обувки, които ви стискат или ви основават неудобства, чака ви неудачен брак.

Сватба на другар или другарка

Този сън предсказва скорошна среща с ваш някогашен обичан и обновяване на връзката ви. Ако всичко потръгне добре, ще стигнете и до женитба. Впрочем, в случай че сте сънували женитба на към този момент женен мъж или омъжена жена, това е мотив да се замислите – най-вероятно ви грози някаква заплаха.

Мъжки панталон

Странно, само че факт – в случай че насън пробвате мъжки панталон, значи в близко бъдеще ще споделите с обичания си освен облеклата си, само че и ориста си. Подобно пояснение имат и други странни сънища – по какъв начин ви е поникнала брада или по какъв начин купувате килим.

Остров, заобиколен от вода

Ако насън се озовете с обичания на дребен остров или дружно се опитате да преминете през бурна река, това е знак за скорошна женитба. Ако пресичате реката по мост, бракът ви ще бъде резистентен и нескончаем.

Дантели и коприна

Ако насън плетете дантели или бродирате копринена възглавница, това е знак за скорошна женитба – даже в случай че в никакъв случай не сте се занимавали с ръкоделие. Този сън ви загатва, че е време да се готвите за нещо особено, а дантелите и коприната подсказват, че събитието ще е приказно.

Ягоди или моркови

Ягодите и морковите предвещават скорошна женитба. Няма значение дали насън ги ядете или просто ги гледате.

Бухнало тесто

Ако насън месите, пробвате тесто или просто гледате тесто, това предсказва брак. Защо точно тесто ли? Може би тъй като то е обвързвано с домашния уют и бита.

Раждане на дете

Не е наложително в съня си да раждате персонално вие или да сте бременни. Може да ражда друга жена или вие да държите бебе на ръце. Това демонстрира, че ви чакат женитба, фамилен живот и деца. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР