Коди Милър-Макинтайър и Баскония допуснаха трета поредна загуба в Евролигата.

...
Коди Милър-Макинтайър и Баскония допуснаха трета поредна загуба в Евролигата.
Коментари Харесай

Коди Милър-Макинтайър и Баскония с трета поредна загуба в Евролигата

Коди Милър-Макинтайър и Баскония позволиха трета поредна загуба в Евролигата. Този път Баскония отстъпи на Анадолу Ефес с 76:97 във " Фернандо Буеса Арена " в среща от 32-ия кръг на шампионата.

Гостите започнаха мощно мача и не позволиха поврат до края, като след третата четвърт преднината им доближи до 20 точки и закономерно приключиха като спечелили за трети следващ път в Евролигата.

Коди Милър-Макинтайър още веднъж се показа на равнище, като се разписа с 13 точки, 3 битки и 1 асистенция за 28 минути в игра. При стрелбата си българският национал бе 5/8 от междинна отдалеченост и 3/5 от линията за осъществяване на наказателни удари.

От неговите съотборници Маркъс Хауърд бе най-резултатен с 15 точки. Никос Рогкавопулос добави 12.

Шейн Ларкин се отличи за триумфа на Анадолу Ефес с 28 точки, от които 5 тройки. Уил Клайбърн също се показа мощно, реализирайки 20 точки за успеха на гостите. Ерджан Османи записа 15 точки и 5 битки.

„ Освен по-опитните в състава, разполагаме и с доста млади момчета, които израснаха през сезона. Всички разбрахме значимостта на този мач. От самото начало излязохме със здрава отбрана, останахме съсредоточени, не позволихме на техните стрелци да се развихрят. Постигнахме огромна победа “, разяснява двукратният първенец на Евролигата Шейн Ларкин.

На 5 април Коди Милър-Макинтайър и Баскония гостуват на водача в класирането Реал Мадрид, а Анадолу Ефес играе с Фенербахче.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР