Кобрата и Андреа избраха да покажат, че отново са заедно

...
Кобрата и Андреа избраха да покажат, че отново са заедно
Коментари Харесай

Моника свети на Андреа и Кобрата

Кобрата и Андреа избраха да покажат, че още веднъж са дружно със фотография от стрелбище, а малко след певицата пусна първото фото на двамата от доста месеци, от същото място се включи и Моника Валериева. Най-добрата другарка на Андреа явно е правила компания на прясно събралата се двойка или както се споделя „ им е светила”. Боксьорът и двете дами прекараха през целия ден на столично стрелбище, където взимаха уроци по какъв начин да боравят с пушката, видя Hotnews.bg.

Валериева сподели по какъв начин инструктор й демонстрира вярната стойка навън при късото им бягство от карантината. „ Беше вманиачен ден”, пък споделя Андреа, която не крие, че е щастлива от претърпяното. И е удовлетворена, че още веднъж се събра с огромната си обич.
Дълго време Андреа се опитваше да си дава тип, че е преодоляла раздялата с Пулев. Двойката се раздели малко след абсурда поради целувката на Кобрата с репортерката Джени Суши.

По всичко наподобява, че двамата са не запомнили предишното и са решили да си дадат нов късмет. Влюбените се радват на любовта, която пламна още веднъж посред и са още веднъж дружно. Въпреки това Кобрата и Андреа не дават публичност на връзката си. Самият Кубрат е сбит и отклонява всички въпроси по отношение на събирането им и персоналния им живот. Андреа също мълчи.

фотография:инстаграм моника валериева
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР