Кобилдър Викингс продължава да бъде единственият останал непобеден отбор в

...
Кобилдър Викингс продължава да бъде единственият останал непобеден отбор в
Коментари Харесай

Кобилдър Викингс остана единственият непобеден отбор в НАЛБ

Кобилдър Викингс продължава да бъде единственият останал непобеден тим в НАЛБ. " Викингите " записаха триумф №12 за сезона, откакто удариха здрав пестник на водача в Трета дивизия Ликуифайд с в среща от 20-ия кръг на шампионата.

Тъй като има три мача по-малко от водачите, съставът на Кобилдър Викингс е на трето място в класирането с съвършен баланс от 12 победи и нито една загуба. Ликуифайд към този момент остава на първата позиция с актив от 13 триумфа и 2 провали.

 Може да бъде изображение с един или повече хора и на закрито

Първото полувреме в зала " Овергаз Арена " бе много равностойно и по нищо не личеше, че крайният резултат би бил подобен, какъвто се оказа. Викингс взеха задатък от три точки на почивката при 42:39, само че след фантастична трета четвърт, извоювана с 30:12, усилиха разликата в мача на цели 21 точки преди последния интервал, който се оказа протоколен.

Константин Василев приключи с 20 точки и 12 битки за " викингите ", Михаил Кирилов добави 14 точки, а с по 12 точки се регистрираха Нанко Красимиров (9 борби) и Александър Партаджиев (5 борби).

За Ликуифайд най-хубав бе Огнян Дидов с 22 точки, Искрен Николов се разписа с 18 точки, 8 битки и 7 асистенции, а Николай Велков приключи с 13 точки, 23 битки и 6 асистенции.

Останалите резултати от уикенда:

Снимки: Надежда Попова,
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР