Коби Брайънт направи стотици милиони долари по време на кариерата

...
Коби Брайънт направи стотици милиони долари по време на кариерата
Коментари Харесай

Дeйна Уайт: На 247 ще почетем паметта на Коби Брайънт, той беше инвеститор в нашата лига

Коби Брайънт направи стотици милиони долари по време на кариерата си в NBA, само че също по този начин беше и съобразителен вложител. Един от методите да влага парите си в последните години е като е купувал дялове в UFC. Президентът на организацията Дейна Уайт показа, че Коби е бил много разчувствуван от бъдещето.

Уайт бе запитан от TMZ тази седмица дали UFC счита да отдаде почит на Брайънт, който е ентусиазъм за спортисти от всевъзможни спортове. Уайт показа, че ще има почит в UFC 247 този уикенд, а също разкри и че Коби е бил огромен вложител в UFC и Body Armour - формалната енергийна напитка на UFC.

" Коби имаше среща с UFC в срядата преди случая, " сподели Уайт. " Той беше толкоз въодушевен и разчувствуван. Каза това, което всички постоянно са казвали - 'Искаше ми се да бях вложил повече'. "

Уайт показа, че е познавал и Брайънт на приятелско равнище.

" Той беше страховит пич. Беше част от тази компания. Брайънт беше добър човек във всеки един аспект. "

Коби явно е прочут с това, че е петкратен първенец на NBA, само че има въздействие върху доста други спортове отвън баскетбола. По време на Супербоул той бе почетен с хореография, а и присъединяване му в UFC потвърждава още повече това.
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР